reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

nikola, azorek kobiety w ciazy nie musza poscic. Ja osobiscie dzis na obiad mam zaplanowane postne jedzenie, ale mnie to nie przeszkadza, wg to jest jeden dzien, a poza tym ja rybke uwielbiam na obiad peiroszkie z serem na slodko moje ulubione. Natomiast w piatki to jem to na co mam ochote.

Mina super pomysl z tymi pasemkami, a co farbowania to podobno tylwkoe w 1 trymestrze sie nie powinno farbowac wlosów. A pozniej to juz predzej. Ale ja farbowalam od poczatku

bobomama gratuluje

reklama
bobomama witamy w naszym gronie:-D
no ja wlasnie szukalam takiej farby bez amoniaku i lipa jest zeby cos znalesc takiego :confused2: u nas reklamuja taka pianke do farbowania i pomyslalam ze moze trafie taka bez amoniaku ale niestety kazda jedna go zawiera. a wydaje mi sie ze ten amoniak to chodzi bardziej o zapach (jesli komus to pachnie wogole;-)) bo nie powinnysmy wdychac zadnej chemi. ale ja tam mam maske :-Dmaz kiedys kupil jak chate malowalismy to ja wykorzystac zamierzam:-D

No właśnie, odnośnie fryzjera. Dziewczyny jak to jest? Jedni mówią, że w pierwszym trymestrze lepiej wstrzymać się od farbowania włosów, inni twierdzą, że to nie ma żadnego wpływu. Jak wy myślicie? Ja też jestem już zarośnięta i mam kilkucentymetrowy odrost i wiele bym dała za wizytę u fryzjera ale martwię się, że to może zaszkodzić dla fasolki dlatego na razie się wstrzymuje...

czesc mamuski:)
myslalam, ze mit o niefarbowaniu wlosow juz jest dawno nieaktualny, a tu prosze... Ciekawe swoja droga, kto sie trudni wymyslaniem takich blubrow:eek:
w takim razie dodam, ze halas odkurzacza nie szkodzi, za to komputer z internetem czasem tak;-)
natomiast to co moze byc potencjalnie szkodliwe, to slodziki do napojow.

bobomama - witaj:) gratuluje fasolki

Bobomama gratulacje :-)

A mnie sie zrobiło słabo... miałam jechać na plac jakieś zakupy zrobić, a chyba się położę. Tylko lodówka pusta i nie mam nic na obiad :szok:

Witam się!
No nie nadrobię Was, nie ma szans :-) Ja jakoś nie mam weny pisać, wogóle czuję się taka bez życia, mam już dosyć leżenia :wściekła/y:
Jak się cieszę że jutro mam wizytę, wkońcu mogę się ładnie ubrać, pomalować i wogóle. Hah jestem ciekawa czy sie w jakieś spodnie zmieszcze, bo nie miałam żadnych od półtorej tygodnia, teraz totylko legginsy i dresy.

Pisałyście o paleniu. Ja paliłam przed ciążą, ale rzuciłam razem z mężem w Nowy Rok, ciężko było bardzo, ale nie palimy. Chociaż minęły dwa miesiące mnie dalej ciągnie niesamowicie, dziś to mi się nawet śniły papierosy :szok: No ale nie mogła bym truć Maluszka. W pierwszej ciąży jak się tylko dowiedziałam też rzuciłam ale po 3 dniach. No ale jak wyszłam od gina ze skierowaniem do szpitala to odrazu kupiłam papierosy.

hmm miałam coś jeszcze pisać ale zapomniałam :zawstydzona/y:
mina ​trzymam kciuki za wizytę

Witam oficjalnie i ja.Dwie tłuste krechy
gratuluje !!!!!!!! i witaj

bobomama witamy w naszym gronie:-D
no ja wlasnie szukalam takiej farby bez amoniaku i lipa jest zeby cos znalesc takiego :confused2: u nas reklamuja taka pianke do farbowania i pomyslalam ze moze trafie taka bez amoniaku ale niestety kazda jedna go zawiera. a wydaje mi sie ze ten amoniak to chodzi bardziej o zapach (jesli komus to pachnie wogole;-)) bo nie powinnysmy wdychac zadnej chemi. ale ja tam mam maske :-Dmaz kiedys kupil jak chate malowalismy to ja wykorzystac zamierzam:-D
w tych nie ma raczej amoniaku
herbatint, Garnier Color&Shine LOREAL CASTING CREME Gloss maska też załatwi problem bo włosy to martwa część ciała wiec przez nie nic nie przechodzi a jedynie chodzi o wdychanie

reklama
bobomama gratulacje

ja tam zawsze chodzę do fryzjera.. mam swojego pana Darka, on zna już kilka lat moje włosy i raz nawet odmówił mi farbowania ze względu na stan włosów, ale załatwił profesjonalną odżywkę i maseczkę i się włosy uratowało.. słońce w lecie mnie tak załatwiło.. teraz to chyba sobie parasolkę kupię na lato
parasolka-slubna-haftowana-biala.jpg

Do góry