reklama
klaczek2004
Fanka BB :)
Nie, nie dawałam nic nowego. Jak ją pzrewinę od razu, to nic się nie dzieje. Ostatnio zrobiłą kupkę przez sen w nocy, zauważyłam dopiero jak się obudziła, ze 3 godziny z tym spała, pupa masakra. Nie dałą się dotknąć. Byliśmy u lekrza, pzrepisała nam Clotrimazolum. Od razu się poprawiło, ale nmie chcę tej maści stosować zbyt często. Kiuedyś miała lamblie i kupka też była żrąca, zastanawiam się czy nie zrobić badań na to. Ale żadnych objawów brzuszkowych nie ma. Wczoraj zrobiłą 3 kupki, ale to chyba wina wychodzącej włąśnie 2.
vinga89
mamusia syneczków
Kłaczek badanie na lambie możesz powtórzyć tak dla świętego spokoju. ciekawe co to może być, kurcze biedactwo
nam na krostki te po uczuleniu od pampersów pomógł sudocrem
nam na krostki te po uczuleniu od pampersów pomógł sudocrem
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
a moze zmienilas pampki ? albo zeby jakies?
moja wlasnie szybko ma 'zaczerwienina pupe przy zebach
moja wlasnie szybko ma 'zaczerwienina pupe przy zebach
mikaaa
Witam Was! Jestem mamą z grudnia 2012 a mam nadzieję być mamą 2014. Aktualnie piszę pracę mgr na temat uprawnień pracowniczych związanych z rodzicielstwem. Mam wielką prośbę do tych z Was które są już mamami lub są w ciąży a równocześnie są osobami pracującymi lub przebywającymi na chorobowym/macierzyńskim/wychowawczym o wypełnienie mojej ankiety. Będę Wam niezmiernie wdzięczna!!! Prosiłabym tylko o dokładne czytanie odpowiedzi przed udzieleniem ostatecznej odpowiedzi. A oto link do ankiety Ankieta - UPRAWNIENIA PRACOWNIKÓW ZWIĄZANE Z RODZICIELSTWEM
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
kochane jaKies pomysly na prezent na roczek? dla dziewczynki?
albo moze co wasze pociechy dostaly?
i wogule w jakich limitach cenowych sie teraz kupuje ? :-) :-)
// jest to roczek 'kuzynki' - moja mala jest jej ciocia - ale ze wzgledu na wiek to raczej kuzynostwo bedzie predzej niz 'ciotkowanie'//
albo moze co wasze pociechy dostaly?
i wogule w jakich limitach cenowych sie teraz kupuje ? :-) :-)
// jest to roczek 'kuzynki' - moja mala jest jej ciocia - ale ze wzgledu na wiek to raczej kuzynostwo bedzie predzej niz 'ciotkowanie'//
vinga89
mamusia syneczków
my wyprawiamy roczek tydzień wcześniej, czyli 28
emotion szczerze mówiąc nie mam pojęcia jaki limit cenowy jest na taki prezent...
emotion szczerze mówiąc nie mam pojęcia jaki limit cenowy jest na taki prezent...
ulala
Misza Ignaś przegonił Igorka z wagą az niemozliwe na wadze domowej igor waży 10,5 sama jestem ciekawa ile waży na lekarskiej ,co do szczepień na odrę różyczkę to ja się ich boję Adrian mając lat 7-8 jakos tak miał to szczepienie i przeszeł bardzo żle za uchem powyskakiwały mu jakieś gule temperatura cuda wianki i okazało się że to od szczepienia różyczkowego . Więc nie wiem czy szczepic czy nie co jest lepsze przechorowanie czy szczepienie żeby nie zachorował hmmm .
Co do roczku to ja chciałam zrobic tylko tak dla nas no ale juz sie goście sami wprosili i teraz mam imprezę chyba zrobie w lokalu zaprosze ich wszystkich na obiad i na torta z kawą więcej imprez nie planuje urodzinowych na taką skalę .
Co do roczku to ja chciałam zrobic tylko tak dla nas no ale juz sie goście sami wprosili i teraz mam imprezę chyba zrobie w lokalu zaprosze ich wszystkich na obiad i na torta z kawą więcej imprez nie planuje urodzinowych na taką skalę .
reklama
Hej Dziewczyny. Ja tak w telegraficznym skrócie bo czasu mi na wszystko brakuje a i chęci też czasami Jestem w trakcie przygotowań do ślubu, roczku i jeszcze wymyśliłam przeprowadzkę!!! Nie wiem czy to nie uzależnienie ale odkąd jestem z moim partnerem (4 lata) przeprowadzaliśmy się 5 razy a dzisiaj pisze już z nowego mieszkania czyli 6 przeprowadzka za nami Nie za daleko się przeprowadziliśmy bo piętro niżej ale dla mnie to wielki plus. Dużo mniej noszenia Antosia i tobołów a w moim stanie to już dużo. Mamy bardzo duży balkon i w ogóle jakoś tak mi się spodobało Suknię ślubną już mam, kupiłam trochę za dużą ale jest jeszcze 6 tygodni to może trochę mi brzuch dorośnie Roczek już pewne zrobimy 4 dni wcześniej razem z naszym ślubem. Będą tylko najbliżsi czyli ok 20 osób. Po kościele obiad i kolacja w knajpie no i torcik dla Antka. Trzymajcie kciuki bo zaczynam się stresować!!!