reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

elutka nie zapisałam się jeszcze. A co to za kontrola? Tak sobie idziecie się zważyć? A mi się wydawało na zdjęciach że Twój Krzyś właśnie pulpecik :-) U nas to już 12 kg przekroczone na bank, aż się boję iść na to szczepienie po roku bo nas pediatra opitoli że go utuczyliśmy. A na sierpniówkach chyba się naczytałam żeby uważać na szczepienia na odrę i różyczkę bo podobno sporo powikłań...
pesca z tym boomboksem to dobry pomysł, my nie mamy nic do odtwarzania płyt poza buczącym laptopem więc nam by sie też przydał :) słyszałam też o matach grających dla chodzących dzieciaków, na czerwcówkach mają wątek o zabawkach ;)

reklama
Misza mój mały teraz waży około 9,5kg i mierzy coś 76cm, także raczej malusi na tle pozostałych tutaj:)a na kontrole idziemy tak profilaktycznie, jak byliśmy ostatnio to nasza pediatra mówiła żeby się we wrześniu pokazać:)
boombox faktycznie fajny pomysł, do tej maty nie jestem przekonana...sama nie wiem.

Elutka to rzeczywiście Twój chłopak w sam raz i ze wzrostem do góry poszedł ładnie. Zdjęcia kłamią :-pDaj znać jak po mierzeniach:tak:
To tylko mój taki spaślaczek , niby teraz więcej się rusza i wydaje mi się że nie je dużo, ale to chyba kg z pierwszych miesięcy jeszcze jak pił cyca i popijał butlą. Dobra, leciem na spacer bo dziś słońce:-):-):-)

My tez nie wiemy ile mierzymy i wazymy. W szpitalu 10,8 wiec teraz napewno 11kg przekroczone :)
Vinga jaki sliczny avatarek!! pierwsze spojrzalam na niego i myslalam ze jakas nowa pazdziernikowka wsrod nas :sorry2:

Witam, dziecię śpi, narzeczony jeszcze w pracy więc mam chwilkę:)
My mamy równo 12 kg tak więc misza nie jesteście sami. Antek nie jest za gruby. Jest duży i tyle.
Mieliśmy w niedzielę mały wypadek. Przewrócił się mój syneczek na ławę i tak nieszczęśliwie że rozciął łuk brwiowy:(
W pierwszej chwili nie zauważyłam bo jak płakał to miał zaciśnięte oczka dopiero jak je otworzył to zalał się krwią. Przyłożyłam mu szybko pomidora zimnego z lodówki i zanim przestało krwawić pomidor został zjedzony:-D Wezwaliśmy tatę- w końcu jest lekarzem ( weterynarii:-)) i stwierdził że nie będziemy szyć. Dzisiaj jest już strupek i wielki siniak nad okiem. Masakra. Ale się wystraszyłam.
Ja chciałabym kupić Antkowi taki samochodzik do odpychania. Przymierzyłam go już u znajomych i bardzo mu się podobało.
Smoby Jeździk Kubuś Puchatek Auto Samochód 443001 - Mulan.pl
coś w takim typie no i chyba jakiegoś dziecięcego laptopa bo wprost uwielbia mój, zwłaszcza wyrywać klawisze:szok:

Ostatnia edycja:
Już pisałam na innym wątku ale...no to tak, moje szczęście waży 1160 i mkerzy 71cm:) mam krupcie w domu:)
kasik...rety! Całe szczęście obyło się bez szycia.Nawet najbardziej kolorowy laptom nie zastąpi Twojego :-)
fajny ten jeździk:) o czymś podobnym myślałam:)

Dziewczyny mam problem z kupka malej. Otoz ostatnio jak zrobi kupke i i jej przez chwile nie zdejme pampetsa- dzisiaj poczekalam 10 min bo zrobila przed kapiela- to zaraz ma krostki na kroczu i pupce. czy ta kupka jest taka zraca? wvzesniej nigdy nic nie miala a teraz musze smarowac czyms mocniejszym. Mozliwe zecos sie dziene i nalezy zbadac kal??

reklama
Do góry