reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

no tak w nieciazowych warunkach to mozna by sobie pozwolic hehehe atzw nigdy wiecej mialam po tequli i fakt od tamtej pory (2 lata) nie tknelam juz tego paskudztwa;-):-D na razie siedze sobie brzuszek sie stawia ale jest do zniesiania tylko mloda strasznie grzebie mi w podwoziu:baffled:jak ja tego nie lubie ani siedziec ani stac :eek: wam tez tak dzieciorki grzebia?? tak jakby chciala sobie droge wydrapac niemile to i jakies takie ....niezreczne:confused2::sorry:

reklama
aaa wczoraj jak lezalam na wyrku juz tak mi sie zakrecilo w glowie ze bylam pewna ze zemdleje w zyciu nie mialam takiej fazy....
Ja caly pierwszy trymestr tak mialam zawsze wieczorem kolo 17-18.. niejwiecj o tym samym czasie, drugi trymestr spokuj i teraz w 3cim powrocilo, pierw wieczorami a teraz juz nie zdarza sie codziennie ale o innych porach.. Odlot kompletny jakby sie czlowiek nacpal :/
.... tylko mloda strasznie grzebie mi w podwoziujak ja tego nie lubie ani siedziec ani stac wam tez tak dzieciorki grzebia?? tak jakby chciala sobie droge wydrapac niemile to i jakies takie ....niezreczne
Heh a czasem jak piescia walnie to mam wrazenie ze juz reka jest 'na zewnatrz' :D
No ale co tam poradzic, musza sie wiercic i grzebac - bo innych zabawek tam nie maja, a i miejsca juz zaczyna brakowac :D
Ja wlasnie po imprezce/grillu - rocznice mamy z mezem we wtorek wiec zaprosilismy kila osob - i jakos tak nie bardzo chce mi sie spac :/ Goscie sie rozeszli siostra ze szwagrem poszli na impreze do klubu i normalnie tak bym sie z nimi prezszla ze masakra - ale 'troche' bojno. Wiec leze i ogladam durne programy w TV.
Widze ze na forum tez weekend zapanowal - cisza, heh.
Dobranoc wszystkim i do uslyszenia :)

Ja też się witam z rana już po śnaidanku.
Do 3 spałąm jak niemowle a potem się obudziłam na siku i już do 5 mnie brzuch bolał jak na okres, biegunkę, sama nie wiem jak. I od tego mdłości. Ostatnio wogóle mam wieczorem mdłości. Ale myślę że to po nospie. No i odczytałam w ulotce że bezsenność też po niej.

Dziś mąż wraca tylko musze po niego podjechać. Słonko świeci ale chłodno jest.

Zaraz idę na kawkę, a na obiadek może do maista pojedziemy. CHociaż nie wiem czy bardziej nie chce mi sie malowac i ubierać czy gotować:baffled:.

Witam brzuszki :)

Nadaję jeszcze z łóżka, czekam aż mąż się obudzi i zjemy śniadanko.
Później jedziemy do znajomych na grilla, czeka mnie wspaniały leniwy dzień nad jeziorem. Z pełną obsługą :)

Miłej niedzieli!

Paula szalejesz imprezowo w ostatnie dni pozazdroscic tylko:tak::-D
mezasty wrocil w znosnym stanie stwierdzil ze nie mogl sie upic bo bal sie ze w kazdej chwili moze byc czas na szybkie trzezwienie w razie jak bym sie syapala:laugh2:

ja po kaszlu mam brzuch obolaly ale juz chorobsko mija wiec jest dobrze:tak:

zycze milej leniwej niedzieli:-)

reklama
Super ,własnie mi coś mówiło ze kolejna dzidzia sie pojawi no i mamy:) :) :) Lori jeszcze raz gratuluje.

U nas leniwa niedziela chłopaki układaja klocki i czekamy na tesciów.

Buziaki i miłej niedzieli!!

Do góry