reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
KarolaM - to jednak nie ten sam, mój nadal kosi :-)

mamba - wrzuciłam taki podręczny przepisik :-)

Mina - za chwilę znowu pojawi się nowa kruszynka i znowu tak przeleci... cholinder :-)

Karola.. a mój na mnie i nasze dzieciaczki :-)

Zmykam dziewczynki, bo mi się odleżyny na pupie zrobią, bo siedzę dziś głównie przy kompie :-), dobrej nocki :-)

jak on biedny daje radę z czterema żonami:-):-) chyba jednak nie wyrabia bo właśnie padł na kanapie i śpi:-D:-D a jeszcze na grafik ma jechać i zakupy nas czekają....

KarolaM - to jednak nie ten sam, mój nadal kosi :-)

a moj zalegl na komputerze bo przed chwikla dopiero z pracy wrocil.

Paula a Twoj co robi bo moze to ktorys z tych trzech :-D

Mina sliczny maluszek

Mina, tak rozmiar bucików dobry bo jeszcze ze sklepu do mnie dzwoniła i pytała i zdjęcia nawet wysyłała :-) a co do ochraniacza to zapewne znajdzie się jak nie będziecie szukać, ja mam tak zawsze. Ale Kajtuś jaki słodziutki na tym zdjęciu, napatrzeć się nie mogłam :-)

Tak piszecie o tym "wspólnym" mężu i tak sobie myślę, że nie dość, że facet pracowity to i jaki obrotny bo dał radę zrobić 4 dzieci na raz :-D:-D:-D;-)
A jak już w temacie naszych mężów to i mój właśnie wrócił z pracy z wyjazdu :-)

witam się i zaraz zmykam

znów mam mega nadrabianie, bo cały dzień prawie poza domem
najpierw jeździliśmy za wózkiem i jak dobrze pójdzie to za tydzień będziemy już mieli go w domu, później załatwianie spraw z internetem, jeszcze później na ćwiczenia do szkoły rodzenia, po ćwiczeniach wykłady, zakupy i wreszcie w domu

oczy mi się już kleją więc zaraz idę lulu

także dobrej nocki

Sonka przepiękny sen! oby się spełniło zwłaszcza z tym brakiem bólu ;-)

Majeczka gratuluję wizyty i Wojtka. ja się ostatnio tak naczytałam na wizytowym o tych wszystkich zmianach "płciowych", że mi przed oczami stanęły te róże i żyrafki co to nakupowałam. już nawet zapytałam Lubego co zrobimy jak zamiast Marianki wyjdzie Gustaw to nie odrywając oczu od telewizora wymamrotał, że i tak będziemy kochać jak swoje :-D

Mina ja absolutnie nie mogę się doczekać zakupów wiosennych. w styczniu napaliłam się na koturny od Jeffrey'a Campbella i już prawie wydałam na nie miesięczne stypendium kiedy dowiedziałam się, że jestem zaciążona :-D więc stwierdziłam, że nie będę taką hardcorową ciężarną, co to biega na obcasach (z perspektywy czasu stwierdzam, że nie byłoby na to szans), a poza tym mojej mamie urosła w ciąży stopa o numer więc nie bawiło mnie wyrośnięcie z butów. ale jak przyjdzie wiosna i wrócę do figury to zaszaleję. i już nigdy nie będę nosić luźnych ciuchów, bo w ciąży mi się to sprzykrzyło.
U Kaja w przedszkolu zawsze mieli dla niego owoc bo on słodyczy nie lubi i jak były wafelki czy serki Danone to on dostawał np. Jabłko, banana. Ale mandarynek i pomarańczy już nie chciał bo za słodkie. Więc jak drożdżówki leżały na tacy na podwieczorek to on się pytał "a co dla mnie?"
I tak jest do tej pory, nikt go lizakiem nie przekupi!
:szok: masz jakieś cudowne dziecko! czy stosowaliście hipnozę? :-D

a ja właśnie zauważyłam że skończyłam 30 tydzień :-) dziś.......yupiiiiiiiiii kurde chciałabym jeszcze pochodzić tylko 8 tygodni i niech mały się eksmituje:-D
tak. ja też tak poproszę. niedługo zacznę ryć kreski w ścianach w odliczaniu. tak bardzo chce już przytulić Mariankę! :tak: no i pozbyć się tych wszystkich... skutków ubocznych :-)

Zrobiłam w końcu dzisiaj ten peeling kawowy , ale chyba za rzadki mi wyszedł bo przy okazji zachlapałam całą łazienkę.
Pytanie do dziewczyn, które stosowały: czy rzeczywiście zmniejszył wam ię cellulit? Jeśli tak to po jakim czasie stosowania?
Milego dnia :)
ja zawsze zachlapię całą łazienkę :-D. a jego skuteczność zależy od regularnego stosowania. no i tego jak bardzo zaawansowany masz cellulit. mi się nie zmniejszył, a zniknął zupełnie po 1.5 miesiąca. teraz w ciąży wrócił minimalnie, ale zatrzymywania wody nie da się do końca powstrzymać jak nam hormony szaleją.

Sonka jak lubisz ostre i meksykanskie polecam fajitas
tu jest fajnie pokazane
Jak zrobic Fajitas z kurczaka [video-kuchnia.pl] - YouTube
tylko R daje czerwona cebule i dodajemy jeszcze jak mamy sos do Fajitas ktore czas w tygodniu meksykanskim jest w Lidlu. No i R drobniej kroi i najpierw dusi warzywa bo trzeba dluzej niz mieso
jemy to z sosem salsa i smietana (lagodzi ostry smak) no i z frytkami bo tak lubimy najbardziej
Ja nie lubie fasoli a z tego co widzialam to cos co jadlas dzis jest z fasola
muszę zrobić koniecznie! i jak tu być szczupłą?
a te ścianowce to rewelacja. ja byłam tą dziewczynką, która bawiła się samochodami. miałam nawet piętrowy garaż z windą dla resoraków. :-D widzę, że te czasy byłyby dla mnie lepsze na dzieciństwo.

Karola gratuluję przeprowadzki i nowego lokum!

uffffff..... Dziewczyny Was to nadrobić... aż się boję na tydzień wyjechać.

To i ja przyjmę zaproszenie:)
Mam termin na 22 października,niby jeszcze dużo czasu,ale czas goni.Późno wpadłam na te forum,ale postaram się poczytać co nie co,bo całości to kurczę nie wiem czy zdążyłabym do października:)
A tak z ciekawości,czy któraś może będzie rodzić w Kołobrzegu?
Póki co pozdrawiam i do jutra.

reklama
Witajcie ,zaległości czytelnicze nadrobione .
Karola gratuluję mieszkanka.
Już tydzień zabieram się za zrobienie tego peelingu ,który polecałyscie.
Życzę dalszych udanych zakupów ,miłego dnia

Do góry