mimii
Fanka BB :)
Gdzie taka przecena?????????????
u mnie w mieście, czyli w Sochaczewie :-)
Majeczka, no to teraz już prawdziwa wolność :-) korzystaj z tego wolnego ile tylko będziesz mogła :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzie taka przecena?????????????
ojj to chyba we cztery mamy jednego![]()
Ja się cały czas chichram jak norkaośmiałam sie z Was i dywagacji nt. Pauli "robotników", a teraz jeszcze 3 z Was mają tego samego męża, niezły misz-masz :-)
ja juz w domku po ostatnim dniu w pracy uffffffff![]()
Takie, które Ci do szafy wejdą. Czy tam do każdego innego miejsca, w którym zamierzasz je trzymać. Ja np. zamawiałam sobie i mamie, więc brałam różne rozmiary bo mama ma głębszą szafę. Nie pamiętam już ile moje mają.polecany przez którąś z Was sprzedawca ma przerózne rozmiary tych worków, nawet wiszące co tez jest fajnym patentem.. jakie rozmiary są sensowne?
Sonka jak lubisz ostre i meksykanskie polecam fajitas
tu jest fajnie pokazane
Jak zrobic Fajitas z kurczaka [video-kuchnia.pl] - YouTube
tylko R daje czerwona cebule i dodajemy jeszcze jak mamy sos do Fajitas ktore czas w tygodniu meksykanskim jest w Lidlu. No i R drobniej kroi i najpierw dusi warzywa bo trzeba dluzej niz mieso
jemy to z sosem salsa i smietana (lagodzi ostry smak) no i z frytkami bo tak lubimy najbardziej
Ja nie lubie fasoli a z tego co widzialam to cos co jadlas dzis jest z fasola
Malinowa, Karola o matko oby nie mojbo moj teraz dorabia wlasnie ukladajac glazure wlasnie. On jest samouk w tym zakresie, nauczyl sie u nas i teraz czasem tym dorobi pare zlotych
ojj to chyba we cztery mamy jednego
Erde![]()
biedny chłop.....
![]()
wow, to pogratulować teściowej..a rozmiar aby dobry?A i moja teściowa właśnie wróciła do domu z nowymi butkami dla Olusia, już na jesień i uwaga jaką przecenę upolowała! Ze 166 przecena na 50 zł !!!!!!!!! żadnych uszkodzeń, ubytków itp. Bardzo mi się podobają :-)
Mina a od kogo na allegro bralas, pamietasz??
co do worków prózniowych przekonałyście mnie i chyba tez zakupie, polecany przez którąś z Was sprzedawca ma przerózne rozmiary tych worków, nawet wiszące co tez jest fajnym patentem.. jakie rozmiary są sensowne?
ja juz w domku po ostatnim dniu w pracy uffffffff![]()
sprzedawcę zawsze wybieram na bieżąco uważnie sprawdzając komentarze czy nie ma poślizgu w wysyłce i negatywów z powodu jakości towaru. I jak erde napisała musisz pomierzyć co i gdzie schowasz.Takie, które Ci do szafy wejdą. Czy tam do każdego innego miejsca, w którym zamierzasz je trzymać. Ja np. zamawiałam sobie i mamie, więc brałam różne rozmiary bo mama ma głębszą szafę. Nie pamiętam już ile moje mają.
Wypoczywaj!! I pamiętaj o hygenistce. Mina na pewno czuwa ;-)
Mina, a tam ochraniacz, Kajtek jaki śliczny! a jaki malutki!:-)
No nie strasz tymi niemowlakami wielkości sporej cukinii mam nadzieję, że mój robaczek będzie drobniutkim chłopaczkiemNie chcę straszyć, ale sama się boję. Moja teściówka ledwo 45kg waży, teść też szczupły, a mój mąż (teraz chudzinka) urodził się 4600!!
Znam też taką maleńką Włoszkę (niecałe 50kg), a syna urodziła 6kg. Zawsze się zastanawialiśmy w pracy jak ona to zrobiła i czy na pewno jej się coś nie pomyliło.
Mam jednak nadzieję, że mój synuś będzie wymiarowym niemowlakiemI Wam tego życzę!
Miłego dnia!
edit: Sonka piękny sen. Przypomniało mi się, że ostatnio mojemu mężowi śnił się nasz synek, miał bujną ciemną czuprynę i duże niebieskie oczy.
Dość mam już tego remontu, ciągnie się to i wlecze, a przy okazji bałagan, cały czas coś przestawiam z kąta w kąt. Na szczęście zostały już tylko płytki w łazience i ścianka obok zlewu, ale chłopaki pracują jakoś tak, że się ciągle mijają w tym tyg. Dodatkowo auto rodziców się zbuntowało i tata będzie naprawiał, przez co kolejne 3-4 dni w plecy.. Ja ostatnio jakoś opadłam z sił. Cały czas coś robię, ale męczę się i co chwilę siedzę i sapię. Czekam aż siły witalne wrócą!
Po tym wszystkim mam nadzieję, ze pójdziemy już jak burza![]()
Oooooo dobre to chili con carne ??? Sonka wrzuć dobry przepis sama bym mojemu głodomorowi zrobiła takie coś;-)moja Majka się urodziła 3500g i wydawała mi się taka pucata i kluseczka, takie 4-5 kg, to sobie nie wyobrażam, ale Michasiowi raczej nie grozi, bo przybiera równiutko, ale nie za dużo, tak w normie
gdybym miała urodzić takiego smoka - to większość ubranek byłaby za mała
a u mnie na obiad dzisiaj było chili con carne, ostatni tak pikantny obiad, bo potem Majka już z nami, małż zachwycony, bo lubi pikantne jedzonko, ja też lubię, ale nie aż tak pikantne jak on, więc popijałam co chwila![]()
sonkaa, super ta drewutnia, u nas teściu przerobił po zagrodzie dla pieska, ale to jeszcze za czasów jak nie byliśmy z m małżeństwem. U Was taka z prawdziwego zdarzenia
mamba, chyba i ja przetestuję ten peeling kawowy, z cerą na twarzy to różnie, ale ogólnie mam sporo gorszą niż w ciąży z Olusiem, wtedy dosłownie kwitłam.
Jutrzenka, a ja jak nie mam ochoty na mięso tak ostatnio miałam właśnie ochotę na kurczaka z rożna i chyba aż jutro i ja skoczę po niego na obiadek
A z tymi workami próżniowymi to ekstra pomysł, my pakujemy wszystko do pudeł to i miejsca zajmują full no i po wyciągnięciu pierwsze co nadają się do pralki
sonkaa, u mnie mąż tak samo jest fanem pikantnego, ale takiego na prawdę mega, ja też lubię, ale jego bym nie zjadłaa teraz w ciąży jakoś na ostre w ogóle nie mam ochoty, za to z Olusiem jak najbardziej tak
Jak to ciąża ciąży nie równa
Malinowa P, mam nadzieję, że z remontem uporacie się jak najszybciej i już niedługo będziecie cieszyć się nowym mieszkankiem, w spokoju i bez robotników ;-)![]()
Nie straszę, ale możliwe. Siostra tak miała, tylko że w pachwinach. Ale może tylko Ci się zdaje i to coś innego, co?Zastanawiam się czy to możliwe żeby w ciąży zrobiła się prezpuklina???