Mina uważaj abyś sie nie przemęczyła przez te porządki bo dupcię przetrzepię
Mina, aguga, nie przemęczajcie się za bardzo tylko.
ja co chwilkę odpoczywałam, pomna przestrógMina hygienistka stoi juz za Twoimi drzwiami, uważaj no!!
ale jak już wszystko wyleciało z pawlaczy to posegregowałam, poukładałam rodzajami, zrobiłam sałatkę grecką i akurat mąż wrócił z pracy. Zjadł i pojechaliśmy do pepco po worki próżniowe bo stare już popękane były. Małżowinek mi pomógł potem to wszystko pakować, odpowietrzać i wrzucił na pawlacze.
Jego stwierdzenie: Jak ty od poniedziałku zaczynasz taką robotę to już się boję co wymyślisz jutro..!
a na poważnie to ja chcę żeby on brał udział w takich generalnych porządkach bo później wie gdzie co jest, czego nie ma, decydujemy razem co wyrzucić itd.
Dzieciowe rzeczy dałam w jedno miejsce do szafy i okazało się że wsiąkły gdzieś moje ochraniacze do łóżeczka z baldachimem. W mieszkaniu nie ma, w piwnicy byłam ale nie mam siły pewnych rzeczy przestawić więc jutro znowu mąż ma co robić.
Teraz grzecznie leżę i odpoczywam.
nareszcie będziesz mogła bezkarnie sobie z nami pisać, polegiwać na kanapie i być ciążową celebrytką na całego :-)ja sie witam z Wami dopiero teraz.. w pracy ukradkiem zrobiłam porządek w papierach, na kompie, bo dzis jest moj ostatni dzień tu..
o kurcze, to niefajnie. Mało jest leków które ciężarnym można na to dać. mam nadzieję że ci to szybko się schowa bo paskudztwo męczące jest.. :-(A mi z tego przeziębienia i osłabienia opryszczka wargowa wyszła
idę nadrabiać resztę..