reklama
aguga06
Fanka BB :)
Zachodnia polska,ale serdecznie mam dość tych upałów.Mogę z chęcią je oddać.Witam coś tu skrobnę mimo że mam lenia jakiegos dzisiaj fest
azorek wielkie gratulacje dla męża :-)
mimi,aguga gdzie wy mieszkacie ze macie upały u nas pada
Ja kupiłam kosmetyki z bambino jak się sprawdzą to przy nich zostanę.
Przepraszam ale jakaś taka słaba jestem i mam kiepski humor dzisiaj od rana,serce mi wali jak szalone muszę polegiwać co chwila no i chyba wizyta u kardiologa nieunikniona bo mnie tak momentami pobolewa że mnie pot oblewa ze strachu czy to nie zawał
Karola mi ginek proponował szkołę rodzenia darmową,ale ja nie będę tam chodziła.
Karola ja chodze do szkoły przy Narutowiczu,płaci sie 100zl za wykłady i 100zl za ćwiczenia.za
Debi - a gdzie chodzisz do szkoły rodzenia i ile płacisz?? ja nie mogę znaleźć żadnej która by pasowała godzinowo zarówno mi jak i M.....a weekendowe zajęcia są okropnie drogie
jak narazie znalazłam w Krk coś takiego: Edukacja przedporodowa
niby nie szkoła rodzenia ale może wystarczy
azorek84
mama Amelii 2009
a u nas sie kapie dzidzke pepuszek osusza watka lub recznikiem amelce odpadl po 6 dniach jakosMoja siostra mieszka w Niemczech. TAm dziecka nie kapie się az pepek odpadnie.
marand
pełna szczęścia
Moja siostra mieszka w Niemczech. TAm dziecka nie kapie się az pepek odpadnie. A potem tylko raz w tygodniu
szczerze powiem że ja sobie nie wyobrażam nie kąpać dziecka przez tydzień a może nawet dwa, zwłaszcza jeśli ktoś rodzi latem, to tak jakby dorosły chodził kilka dni w upał nie biorąc prysznica, a fuj
Czy wszystkie planujecie iść do szkoły rodzenia????
ja chodzę i ogólnie jestem zadowolona, u mnie znalazłam bezpłatną i godziny jak dla mnie i męża odpowiadają więc bez problemów mogę go zabierać, mój mąż jest zadowolony z wykładów, bo dla niego cała ciąża i poród i to wszystko związane z noworodkami to czarna magia więc przynajmniej się trochę dokształci bo sam nic nie czyta na ten temat, ale chodzi chętnie, po wczorajszym wykładzie nawet się zdecydował że spróbuje mi towarzyszyć przy porodzie:-)
Witajcie Babeczki
Ja tylko na chwilke wpadłam żeby dac znak życia. Doczytam Was wieczorkiem bo teraz padam ze zmeczenia. Wróciłam własnie od lekarza i niestety mam zapalenie oskrzeli dostałąm Duomox i wziewy ((((
Pozdrawiam Was mocno !!
Ja tylko na chwilke wpadłam żeby dac znak życia. Doczytam Was wieczorkiem bo teraz padam ze zmeczenia. Wróciłam własnie od lekarza i niestety mam zapalenie oskrzeli dostałąm Duomox i wziewy ((((
Pozdrawiam Was mocno !!
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Paula - po prostu zacznij baaaaaaaardzo często korzystać z dolnej łazienki, aż stanie się to uciążliwe na tyle, że będą się spieszyć z Twoją, wiesz.. ciężarna to sika - CO CHWILĘ, czasem robi jej sie słabo i MUSI sie odświeżyc, często się poci, więc CZĘSTY prysznic jest konieczny ... no i ma... zatwardzenia
nikamo - zdrówka życzę, a duomox też brałam w ciąży z Majką
jutrzenka - nie robie tych pierogów na razie, bo poszłam na łatwiznę i zrobiłam gołąbki bez zawijania, takie z siekaną kapustką w środku (małż sikał :-) ) i wyszły pycha i na jutro jeszcze będą, ale za ogórki trzeba sie zabrać w końcu...
uszyłam Majce sukienkę kosmitki, jak sie odziej w piątek, to wstawię fotkę, bo do tego będziemy motać jeszcze jakieś czułki na głowie i na rękach sreberka, więc będzie moja srebrzysta kosmitka :-)
nikamo - zdrówka życzę, a duomox też brałam w ciąży z Majką
jutrzenka - nie robie tych pierogów na razie, bo poszłam na łatwiznę i zrobiłam gołąbki bez zawijania, takie z siekaną kapustką w środku (małż sikał :-) ) i wyszły pycha i na jutro jeszcze będą, ale za ogórki trzeba sie zabrać w końcu...
uszyłam Majce sukienkę kosmitki, jak sie odziej w piątek, to wstawię fotkę, bo do tego będziemy motać jeszcze jakieś czułki na głowie i na rękach sreberka, więc będzie moja srebrzysta kosmitka :-)
reklama
erde
Szczęśliwa Mama :]
Pozamiatałaś:-)takie z siekaną kapustką w środku (małż sikał :-) )