reklama
erde
Szczęśliwa Mama :]
Azorku, najlepszego! Żeby kłopoty malały, a radości rosły!!!
A co do kojca Motherhood to dołączam do grona wielbicielek, fanek i orędowniczek:-) Rzeczywiście nie był to mały wydatek, ale doceniam go każdego dnia i przede wszystkim każdej nocy. Pod plecy, pod brzuch, pod kolana, pod głowę. Mega uniwersalny kształt. No i podobno później przy dziecku tez podobno przydatny.
Majeczka, nie wiem jak te kojce co wkleiłaś mają się do tego co mam, bo żadnego innego nie próbowałam. One mają trochę inny kształt (Motherhood jest jakby bardziej wyciągnięty w "C") no i nie wiem jakie wypełnienie.
A co do kojca Motherhood to dołączam do grona wielbicielek, fanek i orędowniczek:-) Rzeczywiście nie był to mały wydatek, ale doceniam go każdego dnia i przede wszystkim każdej nocy. Pod plecy, pod brzuch, pod kolana, pod głowę. Mega uniwersalny kształt. No i podobno później przy dziecku tez podobno przydatny.
Majeczka, nie wiem jak te kojce co wkleiłaś mają się do tego co mam, bo żadnego innego nie próbowałam. One mają trochę inny kształt (Motherhood jest jakby bardziej wyciągnięty w "C") no i nie wiem jakie wypełnienie.
K
krak8686
Gość
witajcie dziewczeta!
Azorek - najlepsiejszego wszystkiego!!! tego co sobie zamarzysz i tego, o czym nawet nie smiesz marzyc :***
ja tak na szybciutko z mini ciekawostka, bo w chcwili obecnej nie mam za bardzo czasu Was nadrobic - dzien wolny = pranie, ukladanie w szafach itp
ale ale, oto przykladowy rozmiar Dzidzi w 27tyg ciazy, tadam:
ps. oczywiscie Dzidzi to kalafior ;D
Azorek - najlepsiejszego wszystkiego!!! tego co sobie zamarzysz i tego, o czym nawet nie smiesz marzyc :***
ja tak na szybciutko z mini ciekawostka, bo w chcwili obecnej nie mam za bardzo czasu Was nadrobic - dzien wolny = pranie, ukladanie w szafach itp
ale ale, oto przykladowy rozmiar Dzidzi w 27tyg ciazy, tadam:
ps. oczywiscie Dzidzi to kalafior ;D
Załączniki
Bellka
Fanka BB :)
Azorek wszystkiego najlepszego!!!
Majeczka mi właśnie było szkoda kasy na tą poduszkę z Motherhood, więc kupiłam coś takiego jak wkleiłaś. Śpię z nią od 3 miesięcy i nie wyobrażam sobie nocy bez niej :-) Więc naprawdę mogę polecić.
Ja mam taką, tylko na allegro nie ma ich, a ja w hurtowni kupowałam
Fiki Miki Poduszka Fikuszka - Poduszki do karmienia - Akcesoria dla mamy - Smyk - Sklep z artykułami dziecięcymi
Majeczka mi właśnie było szkoda kasy na tą poduszkę z Motherhood, więc kupiłam coś takiego jak wkleiłaś. Śpię z nią od 3 miesięcy i nie wyobrażam sobie nocy bez niej :-) Więc naprawdę mogę polecić.
Ja mam taką, tylko na allegro nie ma ich, a ja w hurtowni kupowałam
Fiki Miki Poduszka Fikuszka - Poduszki do karmienia - Akcesoria dla mamy - Smyk - Sklep z artykułami dziecięcymi
Majeczka26
Fanka BB :)
dziękuję Wam dziewczynki za podpowiedzi odnośnie tej poduchy.. mimo że jeszcze dobrze sypiam i nie narzekam na bóle to powoli zaczyna mi w nocy brzuch ciążyć i cięzko mi sie przekręcić, wiec chyba czas rozejrzec sie za tą poduchą.
tak zrobię vibeke jak Ty, poszukam używanej, bądz tak jak Ty Bellka - kupię zamiennik
Azorek, spełnienia marzeń!!!!
tak zrobię vibeke jak Ty, poszukam używanej, bądz tak jak Ty Bellka - kupię zamiennik
Azorek, spełnienia marzeń!!!!
gratuluję mieszkanka..podpisaliśmy oficjalnie umowę najmu[/I] nowego mieszkania:-)
czy Wy wszystkie macie po dwa samochody???? jak tak czytam to się zastanawiam nad naszym życiem --> nie dość że własnego mieszkania nie mamy to jeszcze fiatem CC jeździmy
spokojnie, z samochodem to my mamy Fiata Panda, już pisałam i tez w gazie.. i się nie zanosi na nic innego.. będzie nas 4 i 3 koty więc jakiekolwiek wypady na dłużej odpadają bo nie mamy się jak zabrać.
Ja LBP2 nie ogarniam, młody tak szybko chodzi po planszach łapie, skacze.. ja nawet nie wiem jak to się robi.. on gra z ludźmi w sieci.O to mogę się z Kajem razem bawić, bo ja też hasam w little big planet 2. co za cudowna gra .
a widzisz, jak mówiłyśmy nie ma co się przejmować.. jak widzę braciszek nie ma żadnych sentymentów więc rób tak samo. Trzeba myśleć tylko o swojej rodzinie.A mój brat my się jeszcze dobrze nie wyprowadziliśmy a on już se mierzy pokoje co gdzie se zrobi oj już mam wszystko w nosie naprawdę szkoda życia na nerwy i żale nic go nie nauczyło życie i to co się stało więc ja się już nie przejmuję .
Azorek wszystkiego słodziutkiego, zero zmartwień, samej radości i przyjemności..
Zobacz załącznik 479056
a ja wczoraj zniknęłam bo byłam padnięta.. potem przyszedł małż z kolegą i jego synkiem 3 letnim. Chłopaki tak hałasowali że ewakuowałam się do sypialni z książką i kątem oka mecz oglądałam.
Dzisiaj wstałam późno, walczyłam z internetem bo moje futra znowu mi kable pourywały wrrrrr oskalpuję je niedługo.
Zaczęłam wam odpisywać i przepięcie prądu było i znowu wszystko wysiadło..
Wyszłam ok 11 na zakupy do Biedrony po drugiej stronie ulicy.. ledwo wtoczyłam się do domu.. dzisiaj nikt mnie wołami nie ruszy z domku. Dziecko będzie mrożonki jadło.
w ogóle to jakaś smętna jestem
chyba tylko blok czekoladowy popraw mi humor
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Azorku wszystkiego najlepszego pogodnych dni i pamiętaj, że po ciężkiej nocy zawsze słońce wschodzi
reszta już nie pamietam co miałam napisać
Dopiero co weszłam do domu po burzliwym załatwianiu zmiany adresy w NFZ. Niech ich pożar strawi złodziei jednych
A w ciuchach kupiłam mężowi 2 pary spodenek adidasa a dla siebbie dwie luźniejsze bluzeczki plus załapałam się na loterię, w której do wygrania jest wyjazd na Maderę Kto wie?
reszta już nie pamietam co miałam napisać
Dopiero co weszłam do domu po burzliwym załatwianiu zmiany adresy w NFZ. Niech ich pożar strawi złodziei jednych
A w ciuchach kupiłam mężowi 2 pary spodenek adidasa a dla siebbie dwie luźniejsze bluzeczki plus załapałam się na loterię, w której do wygrania jest wyjazd na Maderę Kto wie?
azorek84
mama Amelii 2009
dziekuje bardzo za zyczonka
tyle piszecie o tym bloku ze chyba juz dluzej nie usiedze i dzisiaj skikne do pl sklepu po produkty no!! ilez mozna
ja pogonilam mezastego z mloda na sale zabaw wstawilam pranie i lece zaraz lazienke ogarnac bo jutro sama siedze a mloda raczej srrednio pomaga w sprzataniu hehehe jeszcze do pracy dzis ehhh a wczoraj po szpita;u zrobilam sobie dzien wolny od pracy heheheh a co nie musza wiedziec ze wyszlam tak ze na 18 od biedy bym zdazyla hahaha
tyle piszecie o tym bloku ze chyba juz dluzej nie usiedze i dzisiaj skikne do pl sklepu po produkty no!! ilez mozna
ja pogonilam mezastego z mloda na sale zabaw wstawilam pranie i lece zaraz lazienke ogarnac bo jutro sama siedze a mloda raczej srrednio pomaga w sprzataniu hehehe jeszcze do pracy dzis ehhh a wczoraj po szpita;u zrobilam sobie dzien wolny od pracy heheheh a co nie musza wiedziec ze wyszlam tak ze na 18 od biedy bym zdazyla hahaha
reklama