Mimii tort cudeńko - oj wsunęłabym kawałek, albo i dwa...:-)
Sonkaa trzymam kciuki za męża, żeby szybko znalazł nową pracę &&&&&&&&&&
Jutrzenka zdrówka dla synka, trzymam kciuki żeby szybko wyzdrowiał i ciebie nie zaraził &&&&&&&&&&&&&
Malinowa_Paula gratuluję 3kowej rocznicy:-)
Kaka super wieści:-) i ja przyłączam się do cichych gratulacji, daj znać jak podpiszesz umowę to wzniesiemy wirtualny toast:-) Co do braku oddechu to u mnie to już na porządku dziennym:-( Moja psychika nie najlepiej do znosi - nie dość, że chodzę jak kaczka to jeszcze szybko się męczę, oddechu brak, kręgosłup wysiada - ech... Takie uroki ciąży:-)
Karola normalnie czytasz w moich myślach, też za mną oponki serowe chodzą już od jakiegoś czasu, tylko nie ma mi ich kto zrobić
Majeczko nie martw się tymi ruchami, na pewno wszystko jest w porządku. U mnie odkąd tak się pogoda popsuła zrobiłam się senna i dzieci też jakieś takie bardziej leniwe i spokojne - chyba na pogodę tak samo jak ja reagują:-)
Co do napojów gazowanych to u mnie ostatnio jednak fanta króluje, chociaż pepsi tez nie pogardzę
Ale staram się jednak jak najrzadziej sięgać po nie - na co dzień raczej woda i soczki
Co do HP to też lubię, w ogóle takie klimaty magiczne - kocham po prostu książki Piersa Anthonego o krainie Xanth:-) Ale akurat dziś HP przegrał z meczem Niemcy-Grecja
Dziś kurier przywiózł mi osławiony już kojec Motherhod - mam nadzieję, że skończą się moje nieprzespane noce:-)
A co do jedzonka to ja dziś upichciłam wielki gar strogonowa - mniam