reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Mimi samkowicie wygląda i pewnie tak smakuje

Erde, majeczka
nie bojcie się wszystko ok. może wtedy kiedy się nie ruszaja mają pore drzemki. wkońcu zaczniecie to rozpoznawać. mi z rana też milczał ale teraz wariuje. ;p

reklama
Witam i ja :-) W kolejny pochmurny dzień. Jakby tak ktoś nas czytał "z boku" to ma codziennie prognozę pogody dla różnych obszarów Polski :-)

buhaha dokładnie po co nam tvn meteo, wystarczy spojrzeć na forum i ma się wiadomości z pierwszej reki:-) u mnie dziś też deszczowo, burzowo i rześko ale jak dla mnie super w końcu wynurzyłam się z domku, no ale teraz czuje się jak wyrodna matka, nie dość ze nałaziłam się po galerii, zjadłam 3 olbrzymie pączuchy i wypiłam 0,5 pepsi bo poczułam brak mocy to jeszcze jak wróciłam nie chciało mi się obiadu robić i strzeliłam na szybko jakieś warzywa na patelnie z mrożonki:szok: no ale mam za swoje brzuch po tej pepsi mam teraz tak wzdęty że czuje jakby miał zaraz eksplodować, odzwyczaiłam się chyba od napojów gazowanych

ej dziewczyny powiedzcie koleżance blondynce jak to zrobić by zacytować tylko część czyjegoś posta blondblush.gif bo jakoś wyjść mi to nie może

Ostatnia edycja:
mimii no piękny torcik!
A ja właśnie zajadam malinki :tak: W kolejce czeka arbuz i nektarynki, no i bób muszę ugotować, ale czekam na M, bo mu obiecałam że nie zjem sama :sorry2:
Musa ale mi smaka na pączki zrobiłaś, ja wczoraj 2 zjadłam. A z gazowanymi napojami to ja muszę trochę przystopować. Tzn głównie z Fantą. Normalnie mogła bym ją non stop pić. Wczoraj od rana tak mi dobrze szło, że jak M wrócił koło 15 to się aż zdziwił jak wyciągnął butelkę z lodówki, a tam na pół szklanki zostało z 2 litrów :sorry2:
Aaaa i przypomniało mi się, że mam kawałek szarlotki w lodówce :-) Idę jeść :sorry2:

ej dziewczyny powiedzcie koleżance blondynce jak to zrobić by zacytować tylko część czyjegoś postaZobacz załącznik 477128 bo jakoś wyjść mi to nie może

musisz jak usówasz część zostawić te dwa kwadratowe nawiasy z napisem QUOTE i ten co na początku i na końcu.
na początku jest z nickiem osoby którą cytujesz i cyferki a na końcu z ukośnikiem.
np.
Koniec - [/QUOTE] a na początku
to musisz przypilnować by zostało. :-)

musa, ja wcześniej w ogóle gazowanych nie lubiłam i zdarzało mi się naprawdę rzadko, za to ostatnio zapałałam miłością do coli:-)

A ja czekam na pizze...
Ale po pizzy wpadnę do Mimii na torcik - mogę się wprosić??

Sonkaa faktycznie przykry dziś dzień dla Was. Jedno jest pewne, po burzy zawsze słońce! Jak byłam z Hanią w ciąży to pracowałam z M w jednej korporacji, mnie zwolnili w poprzednim kryzysie a on został do dziś i mówi ze nie ma czego załować.
Po cichu mogę się pochwalić, że zaczełam pracę od 20tego. Umowy jeszcze nie podpisałam, ale skierowanie z UP mi pracodawca wypełnił, że mnie zatrudnia wiec mam nadzieję, ze nie zapeszam chwaląc się Wam.

Chciałam Was zapytać, czy któraś z Was ma wrażenie jakby nie mogła wziąść pełnego oddechu? Ja sie czuje zmęczona i jakby mi tlenu brakowało...

A u mnie króluje nesti zielona - cytrynowa. Uwielbiam.
Mimii torcik super. A te truskawki. Mniam. Dawno nie jadłam. Hmm jakieś dwa dni i czuje się jak na głodzie. :-D
Jeśli chodzi o słodkie to co wieczór jem kanapkę z miodem albo dżemem i to tylko dlatego że wmuszam w siebie mleko a bez słodkiego go nie wypije.
Dziś na szczęście chłodniej no i wreszcie odzyskałam swoje kostki. Uff puchnięcie nieprzyjemna sprawa.

Kaka po cichu gratuluję. ;-) A jeśli chodzi o oddech to ja wtedy rozpinam biustonosz i czuję ogromną ulgę.

Ostatnia edycja:
reklama
Chciałam Was zapytać, czy któraś z Was ma wrażenie jakby nie mogła wziąść pełnego oddechu? Ja sie czuje zmęczona i jakby mi tlenu brakowało...

tak ja mam.
chyba to jest dlatego że potrzebujesz dwa razy więcej tlenu. dla maluszka i dla siebie i nie nadąża organizm go transportowac.

Do góry