reklama
sonka kciuki za męża żeby gładko poszło ;-)
Widziałyście moze ten filmik ? sama się smieję
Śmieszek - YouTube
Widziałyście moze ten filmik ? sama się smieję
Śmieszek - YouTube
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
a widziałyście to: http://youtu.be/ITJ1JOLpAXQ
Widziałam ale w wersji "bez tłumaczenia" :-) najbardziej rozbawił mnie dialog o skarpetach
mimii
Fanka BB :)
A my z Olusiem właśnie wstawiliśmy biszkopt, oby się udał (!!), no i żebyśmy wyrobili się przed powrotem tatusia do domu. Zmęczyłam się przy tym, bo najpierw robiłam jedzenie dla nas, zjedliśmy i od razu wzięliśmy się za to pieczenie. Ale siedzę już sobie z herbatką i mamy czas zanim się nie upiecze.
Jak odbierałam Olusia z p-kola to akurat trafiłam na ich próbę, ale śmiesznie tańczyli
Karola, no to fajnie, że wizytę siostry już masz za sobą :-)
Mallinowa P, babcie są najlepsze i najkochańsze :-)
Ten filmik też już widziałam, świetne są te maluchy
Jak odbierałam Olusia z p-kola to akurat trafiłam na ich próbę, ale śmiesznie tańczyli
Karola, no to fajnie, że wizytę siostry już masz za sobą :-)
Mallinowa P, babcie są najlepsze i najkochańsze :-)
Ten filmik też już widziałam, świetne są te maluchy
Ostatnia edycja:
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
No ja sie z moim śmiałam. Ale jeszcze jeden news uśmiałam sie jak nigdy. Siedzimy razem na wersalce on bez koszulki a ja z gołym brzuszkiem. i mnie mały tak kopie że aż sie napinam i mówię ała a za chwilę mój też się za brzuch łapie i dawaj to samo. Zaczęłam sie śmiać bo mnie uciska młody a jego....Widziałam ale w wersji "bez tłumaczenia" :-) najbardziej rozbawił mnie dialog o skarpetach
reklama
M
malenstwo20
Gość
Majeczka i jak tam lotto??
Karola bo z rodziną dobrze to tylko na zdjęciach. ja z siostrą najstarsza zawsze sie dogadywałam z drugą mniej ale się zmieniło gdy postanowiłam nie zostać z mamą tylko wyjechać z miłości. I druga sis mowila tylko bym nie żałowała a najstarsza morały mi prawiła. a z 3ki starszego rodzeństwa + brat bliżniak tylko starszy brat się za mną wstawił. że dobrze robię wyjeźdzając.
ale bliźniak ostatnio mnie przepraszał że miał klapki na oczach i nic nie widział w domu. Mamie było wygodnie że ją wyręcząłam a jak wyjechałam to sama młodszym rodzeństwem musi sie zająć.
dziś już mam dość dnia. męczący a do 21 w pracy. z rana genetyk (wsio oki) potem po urzędach latanie. we wtorek oprocz glukozy to tez do urzędu muszę iść donieść dokumenty.
i zmęczona jestem jak nigdy. troszke brzuszek twardy napięty miałam i od rana mały cicho był ale już zaczął szaleć wiec jest dobrze. a brzusio już nie napięty już ok.
Karola bo z rodziną dobrze to tylko na zdjęciach. ja z siostrą najstarsza zawsze sie dogadywałam z drugą mniej ale się zmieniło gdy postanowiłam nie zostać z mamą tylko wyjechać z miłości. I druga sis mowila tylko bym nie żałowała a najstarsza morały mi prawiła. a z 3ki starszego rodzeństwa + brat bliżniak tylko starszy brat się za mną wstawił. że dobrze robię wyjeźdzając.
ale bliźniak ostatnio mnie przepraszał że miał klapki na oczach i nic nie widział w domu. Mamie było wygodnie że ją wyręcząłam a jak wyjechałam to sama młodszym rodzeństwem musi sie zająć.
dziś już mam dość dnia. męczący a do 21 w pracy. z rana genetyk (wsio oki) potem po urzędach latanie. we wtorek oprocz glukozy to tez do urzędu muszę iść donieść dokumenty.
i zmęczona jestem jak nigdy. troszke brzuszek twardy napięty miałam i od rana mały cicho był ale już zaczął szaleć wiec jest dobrze. a brzusio już nie napięty już ok.