reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

reklama
mamba - myślę, że prędzej, czy później spotkamy się na ciachu :-)

ja też czuję, że rozpakuję się końcem września, bo będę miałą cc i jak wszystko będzie ok, to nie będzie ryzykowania do 40 tygodnia , ale nigdzie się od Was nie wybieram, mowy nie ma :-)
Ej co Wy tak odgapiacie ? Ja też będę miała cc dlatego jestem przekonana, że wrzesień to nasz miesiąc:tak:

No i ciacho się szykuje:) Musimy koniecznie wziąść moja bliźniaczkę niech też kobieta se poje

sonka czemu cc ??

moja teściowa spk. ale nie chce popaść jej bo ma ostry charakterem a ja za spokojny. więc pytanie o korzystanie z piekarnia wolę przemilczeć. raczej ona sama woli też gotować i mnie do obiadów robienia nie puszcza.

mam nadzieję ze mnie też nie wyrzucie jak sie rozwiąże w wrześniu.

Znikam spać dobranoc Buziaki.

łłłłłłłłłłłłłłłooooooooooooooooooooooo raju nakopac wam w doopinki to zamalo:szok: za pomysl z goframi stluke na kwasne jablko!!!:angry: jutro ronbie gofry bo dzis juz mi sil brak po pracy:dry: czy wy musicie tyle kulinarnych wrzucac na ogolny?? grrrrrrr nastepnym razem czytam co drugiego posta jak nic...

ja sadze ze sie we wrzesniu wysypie ale zobaczymy moze akurat tym razem przenosze termin:confused: oby nie bo nawet sobie nie wyobrazam :baffled: nikt nikogo nie wywali za wczesniejszy porod :-D:-D a vibeke ty sie nie martw znam mame blizniat co do konca ciazy spokojnie smigala i w 39 tyg sie wysypala dopiero wiec masz szanse na spokojnie donosci do konca:tak:tylko koncowke juz sporo odpoczywaj :tak:

ja miałam cc i będę miała drugą ze względu na oczy, krótkowzroczność, wysokie ciśnienie dna oka i szybki postęp wady w ciąży (z Majką ponad 3 razy mi sie pogorszyło przez 5 ostatnich miesięcy ciąży), trochę się boję jak będzie z Michasiem, może nie poleci wada dalej tak bardzo dlatego wiem, że nie dotrwam do terminu, tylko mnie ropakują ciut wcześniej:-)

Ale szalejecie dziewczynki :-) Ja pękam po kolacji i gofrach :-) zdjęć nie robiłam, żeby potem nikt nie bił :-p:-D

Witam nową mamę :-)

Co do planowania płci, my nie planowaliśmy ani za pierwszym ani za drugim razem. Było nam wszystko jedno, byle zdrowe. No i mamy synka, a teraz wszystko wskazuje na córeczkę :-)

Ja raczej na pewno rozpakuję się w październiku, we wrześniu w moim przypadku za wcześnie, a na listopad nie uśmiecha mi się przenosić 2tyg. Termin mam na 20, a większość z Was ma na samym początku miesiąca, więc najpierw wychwalę Wasze Maluszki, a potem pochwalę się swoim :-) Chociaż z Olusiem termin miałam na 15.02, z usg wychodziło jeszcze później, a Olek urodził się 9.02 :-) Teraz też bym chciała tak z tydz. przed, ale córcia sama będzie wiedziała kiedy ma wyjść. Prędzej czy później każda z nas urodzi :-)

reklama
Wpadam na chwile do was zobaczyć co słychać a tu tyle czytania :szok:
Nadrobilam was ale pisać mi się nie chce i idę spać
Jutro nic nie robie to posoedze na bb

Mina tobie miałam odpisać że babcie serio były trochę zawiedzione że b.ędzie kolejny chłopiec a wnusia. Zadna nie ma wnuczki i marzyły o niej i ja jakoś nie widze w tym nic dziwnego i czemu tak cię to poruszyło:confused: ;-)Podejrzewam że z powodu twoich strat i trudności w tej ciąży uważasz że nie ważne co aby było maleństwo i zdrowe i ja cię doskonale rozumie ale babcie moje też rozumie że pragneły wnusi :tak: ale z wnuczka cieszą się jak szalone

Dobra mykam lulu
Milej nocki

Do góry