marand
pełna szczęścia
o rany i tu taka produkcja
dokładnie tak i tez od wczoraj mi się to zaczęło
a naleśniki też dziś robiłam - pyszne z truskawkami z działki rodziców ,mmmm pycha
witaj:-) wdrażaj się śmiało
chyba coś jeszcze miałam napisać ale od wpisu o kalafiorze nie mogłam się skupić taką chęć nabrałam, a jest już tak późno że chyba całą noc będę o nim śniła
jakby całymi dniami trzymał Cię skurcz nóg co nie i jakby ktos ci związał linami. mam tak od wczoraj ajk wstałam. ale tylko prawa noga. i widać że trochę spuchła.
dokładnie tak i tez od wczoraj mi się to zaczęło
no ten kaszel jest okropny, sama niedawno się męczyłam chyba ze 3 tyg, niby gardło zdrowe a kaszel mnie męczył - także życzę zdrówkaoj czy wy litości nie macie??????
ja wróciłam od lekarza i płucka oskrzela czyste gardło nie czerwone wrrrrrrrrr doś mam już tego pokaszliwania....
ja was potem poczytam bo ide naleśniki zaraz robic
a naleśniki też dziś robiłam - pyszne z truskawkami z działki rodziców ,mmmm pycha
Hmmm..... coś o sobie: jak wiadomo, będę jak Wy październikową mamusią, termin dokładnie 16 październik. Mam już synka prawie 5 letniego, a teraz szykuje nam się córeczka, jak Wy to piszecie hamburgerekPodczytuję Was od jakiegoś tyg i tak widzę, umilacie sobie oczekiwania więc postanowiłam dołączyć:-)"jeszcze" to dlatego,ze już takie dobrze wszystkie się znacie więc tak dziwnie w połowie się wcinać
witaj:-) wdrażaj się śmiało
chyba coś jeszcze miałam napisać ale od wpisu o kalafiorze nie mogłam się skupić taką chęć nabrałam, a jest już tak późno że chyba całą noc będę o nim śniła