reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Mamba jak to jaką taką samą jak ty co do milimetra :-D:-D:-D

Samana to dziewczynki są jednak po owulacji a ja cały czas myślałam że przed :tak: ale to nieważne zgadnąć u mnie dni płodne to szczyt wszystkiego a jeszcze owulacja to już w ogóle ja tylko wiem że miałam taki jakiś tydzień mega sexualny że co noc molestowałam męża nie wiedząc nawet który to dzień cyklu a co mnie to wtedy obchodziło i tak kiedyś usłyszałam od lekarki że tak łatwo nie zajdę a tu masz ci babo placek się zrobiła dziewuszka :-D

reklama
Mamba jak to jaką taką samą jak ty co do milimetra :-D:-D:-D

Samana to dziewczynki są jednak po owulacji a ja cały czas myślałam że przed :tak: ale to nieważne zgadnąć u mnie dni płodne to szczyt wszystkiego a jeszcze owulacja to już w ogóle ja tylko wiem że miałam taki jakiś tydzień mega sexualny że co noc molestowałam męża nie wiedząc nawet który to dzień cyklu a co mnie to wtedy obchodziło i tak kiedyś usłyszałam od lekarki że tak łatwo nie zajdę a tu masz ci babo placek się zrobiła dziewuszka :-D

No wiesz taki test chciałam sprawdzić :laugh2: No i z tą owulacją też? Rany może my bliźniaczki rozdzielone w dzieciństwie :-D

Dzięki dziewczyny, że jednak pozwolicie mi zostać:-D Już się do was przywiązałam:biggrin2:
Co do piekarnika elektrycznego to nie wiem czy jego użytkowanie jest faktycznie droższe. Ja z racji tego, że w moim bloku brak gazu, użytkuje kuchenkę elektryczną, a więc i gotuje codziennie "na prądzie" i piekę od czasu do czasu, a rachunki za prąd oscylują w granicach 190-230 zł na dwa miesiące. Jak swego czasu wynajmowaliśmy mieszkanie, gdzie była kuchenka gazowa to rachunki za dwa miesiące w sumie za prąd i gaz też oscylowały w granicach 200 zł, więc wychodzi na to, że gotowanie "na prądzie" nie wychodzi znowu jakoś drogo.
Co do płci dziecka to ja też byłam święcie przekonana, że dziewczynki są przed owulacją i tak też celowaliśmy. I mam dziewczynkę:biggrin2: A że mój organizm zaszalał i wyprodukował jeszcze jedno jajeczko to już inna sprawa - więc będzie i chłopak ale też ze strzału sprzed owulacji ;-) Więc mogę powiedzieć, że w sumie obie teorie są dobre:laugh2:
Samana witaj:biggrin2:

Mina29 to możesz w 100% cieszyć się ciążą, wspaniale że dzidzia zdrowa:-)ja przed każdym USG też miałam okropnego stracha czy wszystko będzie ok więc po części wiem co mogłaś czuć. Widzę,że mamy podobne terminy. Twoja dzidzia jest starsza z Usg, młodsza czy akurat w terminie?Moje dziecko cały czas o tydz młodsze(mm długie cykle) i sądzę,że urodzę dopiero koło 25 października. A przy drugim dziecku nie chciałaś parki???

D
Co do płci dziecka to ja też byłam święcie przekonana, że dziewczynki są przed owulacją i tak też celowaliśmy. I mam dziewczynkę:biggrin2: A że mój organizm zaszalał i wyprodukował jeszcze jedno jajeczko to już inna sprawa - więc będzie i chłopak ale też ze strzału sprzed owulacji ;-) Więc mogę powiedzieć, że w sumie obie teorie są dobre:laugh2:
Samana witaj:biggrin2:
Ja tam myśle że raczej męza porwała chwila:laugh2:

reklama
mamba - myślę, że prędzej, czy później spotkamy się na ciachu :-)

ja też czuję, że rozpakuję się końcem września, bo będę miałą cc i jak wszystko będzie ok, to nie będzie ryzykowania do 40 tygodnia , ale nigdzie się od Was nie wybieram, mowy nie ma :-)

Do góry