reklama
mieszkam teraz do konca sierpnia u tesciowej bo moj B w pracy and morzem do konca sierpnia. i ona ma piekarnik na prad.
i nie robi nic w nim bo drogo. a u mnie na mieszkaniu to nie zrobie bo piekarnik nie polaczony. bo to kuchenka stara i uzywka zalatwilismy sobie i tylko narazie na gotowanie
/QUOTE]
eh, ja mam od zawsze piekarnik elektryczny i nie wyobrazam sobie pieczenia w gazowym, i az tak drogo chyba nie wychodzi?
erde
Szczęśliwa Mama :]
A mogę prosić link do tego tematu?
Proszę: https://www.babyboom.pl/forum/pazdz...iernikowe-mamy-na-zakupach-56846/index65.html
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
tfu, tfu oby nie za wcześnie mój doktor chce żebym dotrwała tak do 37 tygodnia i wtedy się rozpakujemy. I tego się będę trzymać, na wcześniej się nie zgadzam Tylko mnie teraz nie wyrzucajcie stąd
No ja ma termin na 3 ale ostatnio na usg termin przesunął mi sie na 29 wrzesień i tez coś czuję, że mój to wrześniowy będzie Tylko pamiętać nikt mnie stąd nie wyrzuci;-)
Samana ale się wstzreliłaś z tematem
A czy piekarniki na prąd to nie standard? Odkąd pamietam w takim piekę i kurcze jeszcze z torbami nie poszłam Oj te mamy i teściowe. Moja babcia ma taką obsesję oszczędzania i najchętniej to by do lamp naftowych wróciła
Ostatnia edycja:
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
No ja ma termin na 3 ale ostatnio na usg termin przesunął mi sie na 29 wrzesień i tez coś czuję, że mój to wrześniowy będzie Tylko pamiętać nikt mnie stąd nie wyrzuci;-)
Potrzebujesz kopa? I nie wcale po to żeby szybciej stąd wyjść!
erde
Szczęśliwa Mama :]
vibeke, Mamba, nikt Was nie wyrzuci i odejść do wrześniówek też Wam nie damy, o!
A że w naszym gronie ostatecznie znajdą się i wrześniówki i listopadówki to mamy jak w banku, a i jakaś sierpniówka się może trafić przecież (na lipcówkach 2 dziewczyny urodziły w maju).
Nieważne w jaki miesiąc trafimy, ważne żeby maluchy zdrowe na świat przyszły!
A że w naszym gronie ostatecznie znajdą się i wrześniówki i listopadówki to mamy jak w banku, a i jakaś sierpniówka się może trafić przecież (na lipcówkach 2 dziewczyny urodziły w maju).
Nieważne w jaki miesiąc trafimy, ważne żeby maluchy zdrowe na świat przyszły!
Mina29 nasza dzidzia była zrobiona po bardzo krótkim zastanowieniu. Jednego dnia propozycja, tego samego jeszcze realizacja a za 14 dni II kreseczki:-) Bardzo chciałam mieć drugie dziecko i uważam,że i tak za duża różnica będzie między moimi pociechami i na początku nawet nie zastanawiałam się nad płcią, bynajmniej nic nie planowałam. Jak tylko zobaczyłam II kreseczki to zapragnęłam dziewczynki, wtedy też znalazłam forum o planowaniu i wciągnęłam się (szukając syndromu,że może udało się z dziewczynką). Przy okazji okazało się,że trafiłam w metodę 0+ 12 która okazała się bardzo skuteczna przy planowaniu właśnie dziewczynki:-) Dziewczynkę potwierdziło mi 2 lekarzy na 3 USG więc mam nadzieję,że już żadnej pomyłki nie będzie, poza tym mam wydruk zdjęcia III kreseczek
A Ty czemu tak bardzo chciałaś chłopca?Ciężkie przejścia miałaś?można zapytać jakie?
A co to za metoda 0+ 12? może ja też w nią trafiłam
Ja dziś miałam na usg termin na 3.10 ale lekarz mi powiedział że raczej będzie na wrzesień na 29 i tego się bedzie trzymał więc ja też nigdzie się nie wybieram
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
A co to za metoda 0+ 12? może ja też w nią trafiłam
Ja dziś miałam na usg termin na 3.10 ale lekarz mi powiedział że raczej będzie na wrzesień na 29 i tego się bedzie trzymał więc ja też nigdzie się nie wybieram
No i piąteczka. Nie dość że też z Bielska to idzie ze mną łeb w łeb
reklama
samana
Zaangażowana w BB
Hehe to trafiłam w temat. Już podjęłam decyzję i w sumie macie rację. Ja urodziłam się w listopadzie i mama mnie codziennie na balkon w wózku wystawiała. Zresztą synek też raz dziennie nawet w największe mrozy spał, ale mąż mi tak mąciNie będę się już słuchać męskiego zdania, w zasadzie i tak sama z dzidzią codziennie będę:-)
Dziewczyny przed chwilką dostałam od koleżanki całą torbę ciążowych ciuszkówależ jestem szczęsliwa:-)
Dziewczyny przed chwilką dostałam od koleżanki całą torbę ciążowych ciuszkówależ jestem szczęsliwa:-)