reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

samana - witaj

mimii - wspominanie o gofrach z bitą śmietana i truskawkami powinno być karalne :angry::angry::-D:-D:-D:-D fajnie jak małż umie gotować, mój mimo wielu licznych zalet, nie przepada za kucharzeniem, jak trzeba, to owszem - zrobi schabowe, ugotuje rosół, jajecznicę - podstawy (no... robi pyszne śniadanka), ale wiem, że za tym nie przepada, więc go nie dręczę :-)

azorek - z plackami wstrzeliłaś się w moje smaki, ale tak opchałam się ziemniaczkami z kapustką, że tylko sobie pomarzyłam o plackach - bez nerwowego ślinotoku :-)

malinova - musisz fajnie gotować, skoro małż zjada każdą ilość :-)

reklama
Karola.M. nie wiem jak ale zapomniałam odpisać Ci o lekarzu -włosy mi zgęstniały ale mózg sie skurczył:-) pytałaś czy ma usg 3d,niestety nie ma,ale wszyscy mówią że lekarze niechętnie robią połówkowe 3d,ale fakt ze na chwile można sie przełączyć podczas badania z 2d na 3d. no w każdym razie u Kusia nie ma takiej możliwości.za wizyte bierze 130zl.
Paula hahahahahaha ludzie z piekła rodem mnie położyli na łopatki

Jestem znów :-)

Fasolek kciuki za wizytę ;-)

samana witam

Ale się tu rozgotowałyście a ja dziś barszcyk jadłam z grzankami a po drodze od lekarza zjadłam tortille :-(

Włosy też jakby mam gęściejsze za to paznokcie łamią się i rozdwajają chyba bardziej niż przed ciążą :no:

O rany ale afery na zakupowym :szok: emocje w ciąży robią swoje :-D

A ja po wizytce idę zdać relacje :-)

i znów robicie smaka,
teraz GOFRY ;p

dziewczyny ja przez samo czytanie głodna się robię. a potem kg po ciąży zostają. ;p :-D

Na rany ..... nie no coś nadrobiłam, ale co komu odpisać to nie wiem. Dzisiaj wizyta zaliczona a opis wiecie gdzie;-) A i naskarżę na ten wątek mężowi i lekarzowi jak będę miała nadwagę bo smaka robicie, a ja potem tylko wygrzebuje z lodówki różne rzeczy:wściekła/y:

maleństwo - prawda, że z tymi goframi to cios poniżej pasa ?:-D:-D

no a za mną ostatnio często słodkie i owocowe chodzi.
placki ziemniczane na słodko, pizza mojej roboty (ale nie zrobie bo piekarnik na prad :-(), pierogi mojej mamy.

ale ja se dzis zjadlam truskawki z czeresniami i odrobina mleka. taki jogurcik. :-D

reklama
Do góry