reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

och dziewczyny afera goni aferę, jestem tylko ciekawa czy admin zgodzi się na całkowite zamknięcie "października"

ja dziś wybrałam się z koleżnaką do kina na Królewnę śnieżkę, żebyście tylko nie myślały, że to bajka bo to było straszne, okrutne. Ale miło spędziłam czas i to się liczy.

Patrycja mi często coś smierdzi a do mięsa to i bez ciąży miałam uraz. Zawsze oglądam ze wszytkich stron i jeśli nie jest zielone i obślizgłe to uznaje, ze jest ok.;-)

u mnie wczoraj była mięsna afera w domu. Zrobiłam klopsiki w sosie koperkowym wyszło 8 sztuk niby nie tak dużo ale zaplanowałam, że na 2 obiady starczy. Ja zjadłam wcześniej, mąż jak wrócił z pracy. Ja zjadłam 2, patrzę na jego talerz a tam 6 klopsów:szok::szok::szok::szok::szok::szok: Pytam czy on zamierza to zjeść, a ten że jak najbardziej przecież chyba dla niego zostawiłam. Wstyd się przyznać ale kazałam mu 3 odłożyć na dziś:angry: Zawsze z nim tak mam ile bym nie zrobiła tyle zje:baffled:

reklama
Fasolek zdrowka zycze i udanej wizyty:tak:

haaaaaalllllllllllllllllo rozejsc sie, nie macie co w domach robic

juz dawno mialam wstawic zmywanie a przez Was siedzie i czytam i pisze caly dzien

no kobiety, do garow, rodzine trzeba wyzywic
dzeki przypomnialas mi ze mam pranie wstawic:-D:-D:-D juz wstawione wiec luz zaraz zmykam do pracy:-)

kulinarnie mnie tu rozperaszacie ja mam dzsi placki ziemnaczane i ze zdecydowac sie niemoglam to 2 zjadlam tzw na sucho 3 zjadlam ze smietana i cukrem i kolejne 3 z twarozkiem z rzodkiewka (chodowana na balkonie w doniczce:laugh2:) zjadla bym jeszcze z 5 plackow ale musze wstac i do pracy isc a jak sie najem to do pracy nie zajade:rofl2:

paznokcie nadal mi sie rozdwajaja....szczegolnei jeden co kiedys kiedys trzasnelam drzwiami i tak caly czas juz pare lat sie rozdwaja:no: wlosy niby sie poprawily nieco ale sa bardziej naelektryzowane i taki puszek sie robi:baffled::dry:

samana witamy :D

Ostatnia edycja:
Sandy ja mysle ze to nie bylo jednak zapalenie pecherza tylko kolka nerkowa bo jak szybko przyszlo to pomeczylo i wyszlo:confused: mocz czysty byl wiec jak bialka brak to inf niet prawda?? biore ten antybiotyk co mi dali nazwa KEFLEX tutejsza nie wiem jak w pl i czekam w pt mam wizyte u lekarza po wyniki z lab z moich siuskow:tak:

A my mamy świeżutkie, piękne truskawki i robimy dzisiaj gofry z bitą śmietaną i truskawami :-):-):-) Tak mnie naszła ochota, że szok :zawstydzona/y:

Malinova, mój ma podobnie, tyle, że on wybredny i nie wszystko zje. Na szczęście w kuchni jest mistrzem i często nie dość, że sam sobie coś przygotuje to jeszcze dla wszystkich :-) A smykałkę do gotowania ma niesamowitą.

reklama
Majeczka werandowanie to postawienie dziecka w wózku przy oknie na kilka minut ,można codziennie wydłużać czas.Oczywiście ubieramy maluszka jak na spacer,po kilku dniach werandowania możemy wyjść na dwór.

moja mama braci młodszych nie werandowała. (mama ma 50 lat już). brat z sierpnia i brat z stycznia. i na wiosce skąd pochodzę dzieci na drugi trzeci dzień na spacer brano ;p
Fasolek zdrowka zycze i udanej wizyty:tak:

dzeki przypomnialas mi ze mam pranie wstawic:-D:-D:-D juz wstawione wiec luz zaraz zmykam do pracy:biggrin2:

kulinarnie mnie tu rozperaszacie ja mam dzsi placki ziemnaczane i ze zdecydowac sie niemoglam to 2 zjadlam tzw na sucho 3 zjadlam ze smietana i cukrem i kolejne 3 z twarozkiem z rzodkiewka (chodowana na balkonie w doniczce:laugh2:) zjadla bym jeszcze z 5 plackow ale musze wstac i do pracy isc a jak sie najem to do pracy nie zajade:rofl2:

paznokcie nadal mi sie rozdwajaja....szczegolnei jeden co kiedys kiedys trzasnelam drzwiami i tak caly czas juz pare lat sie rozdwaja:no: wlosy niby sie poprawily nieco ale sa bardziej naelektryzowane i taki puszek sie robi:baffled::dry:

narobiłaś mi smaka na placki ziemniaczane :rofl2:

to prawda, choć czasem zazroszę im tej prostoty myślenia i działania, bo my kobity zawsze dzielimy włos na 4

No ale czasem ta prostota jest AŻ za prosta. i nawet ciężko się z nimi dogadać. jak to siostra mówiła a raczej śpiewała taką piosenkę -> "bo chłopaki to dzidziuśie im potrzebne są mamusie by do snu ich układały i bajeczki opowiadały..." dalej nie pamiętam .:rofl2::biggrin2::-D:laugh2:

samana witaj :-D

Do góry