reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

no dobra gary sie myja, truskawki schna na reczniki papierowym i zaraz bede je mrozic

Nikola zdrowka dla Ciebie. A moze sprobuj plukac gardlo szalwia?

mam ochote na pare truskawek ale musze przed obiadem wytrzymac bo nie zjem go.

Mam swieze, wczoraj mi sasiadka z pola zerwala, takie piekne i czerwone

reklama
Majeczka26 kij jej w oko za to jak się zachowuje, wpada, pyta, żąda odpowiedzi, nie "brata" się z nami, a na koniec obgaduje za plecami.:crazy:
Patrycja też miałam tak z mięchem, że mi i tylko mi śmierdziało;-)
sonkaa zawsze mogę na Ciebie liczyć:-):-D
nikamo ja czereśnie miałam przed obiadem (żółte) i standardowo truskawki :-D
Nikolaa zdrówka!!
Karola nie przemęczaj się w pracy :-)

Włosy mam wstrętne, ale zawsze były suche, a paznokcie też bez zmian - mocne i szybko rosną. Nie może być odwrotnie:angry: Jedyne pociesznie takie, że nie będę do czego tęsknić, bo jak bym teraz włosy miała piękne to by mi później było żal.

Mallinowa, to samo sobie mówię. nic mi nie będzie przynajmniej szkoda :-) Tym bardziej, że jak przy Olusiu bardzo się poprawiły, tak po porodzie poleciały równo. Teraz mam tylko nadzieję, że nie będzie tak jak wtedy.

Dziewczyny zaprawiłam gołąbki przecierem pomidorowym doprawiłam i już mi nie śmierdzą :laugh2::laugh2::laugh2: ale nie wiem czy dam radę jeść :-D:zawstydzona/y:

Staram się was nadrobić od wczoraj po troszku czytam ale chyba wieczorem naprawdę nadrobie :tak:

Mimii wejdź na zakupowy wątek będziesz wiedziała o co chodzi
Jestem coraz bardziej za forum zamkniętym,przynajmniej zaoszczędzimy sobie takich sytuacji i tak ciągle piszą te same osoby.Może jakieś głosowanie zrobimy kto za zamkniętym forum???

właśnie przeczytałam ten wątek. ładnie pojechała i wsparcie dostała. ale cóż...
forum zamknięte to dobry pomysł. a jakie będą warunki wejścia??

patrycja grunt to dobre zatuszowanie zapachu, ja pierwszy kęs kiełbasy wzięłam na wdechu, polecam :-D
tez bym była ZA zamknietym wątkiem... poczytałam conieco na tamtym wątku - Paula juz rozumiem, no coz zrobic.
ale dowiedzialam sie czegosz tamtego wątku, co nazywacie werandowaniem - co to takiego? tylko sie nie śmiać ze mnie :-)

reklama
Majeczka werandowanie to postawienie dziecka w wózku przy oknie na kilka minut ,można codziennie wydłużać czas.Oczywiście ubieramy maluszka jak na spacer,po kilku dniach werandowania możemy wyjść na dwór.

Do góry