reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Majeczka no właśnie nie ma nikogo kto by przyjechał "obwąchać" mięcho wszyscy w robocie :zawstydzona/y:
No dobra dzięki dziewczyny za szybkie odpowiedzi chyba jak by to mięso było zepsute to by mnie strasznie odrzuciło a ono poprostu dziwnie pachnie :baffled:

reklama
jutrzenka- super pomysł, na pewno skorzystam, ja czasem nadziewam całego kurczaka i wyjmuję kości, ale to od wielkiego dzwonu, bo mi się nie chce, a takie udka - super

haaaaaalllllllllllllllllo rozejsc sie, nie macie co w domach robic

juz dawno mialam wstawic zmywanie a przez Was siedzie i czytam i pisze caly dzien

no kobiety, do garow, rodzine trzeba wyzywic

EDIT
co do wlosow to poprzenio przez cala ciaze mi nie wypadaly, miala duzo wiecej a potem po ciazy sie wyrownalo i te co mialy wypasc to wypadly
a teraz ciagle mam szczecine na szczotce. I teraz biore witaminy a wczesniej nie bralam

a wogole to ja powinna dzis caly dzien jesc, jesc, jesc
bo jutro jak sie okaze ze cukrzyca to bede pic, pic, pic i patrzec na jedzenie

Ostatnia edycja:
Malinowa _Paula to mamy dzis taki sam obiadek ;jajko sadzone i szparagówka .Najadłam się jak bąk teraz poprawiam czereśniami.

Debi co do włosów to rzeczywiście są mocniejsze i szybciej rosną.Wykorzystuje ten czas na zapuszczanie ,choc jutro musze do fryzjera bo mi sie kask na głowie zrobił:) Trzeba troche przecieniowac.

Nie cierpie takich obrażalskich istot i nie odpowiadam juz na posty tej pani .

haaaaaalllllllllllllllllo rozejsc sie, nie macie co w domach robic

juz dawno mialam wstawic zmywanie a przez Was siedzie i czytam i pisze caly dzien

no kobiety, do garow, rodzine trzeba wyzywic

EDIT
co do wlosow to poprzenio przez cala ciaze mi nie wypadaly, miala duzo wiecej a potem po ciazy sie wyrownalo i te co mialy wypasc to wypadly
a teraz ciagle mam szczecine na szczotce. I teraz biore witaminy a wczesniej nie bralam

a wogole to ja powinna dzis caly dzien jesc, jesc, jesc
bo jutro jak sie okaze ze cukrzyca to bede pic, pic, pic i patrzec na jedzenie

wypraszam sobie, ja siedze w robocie i zarabiam na rodzine :-D:-D
włosy mam koszmarne - nigdy nie były podatne na ukladanie sie ale teraz to są jakies szczyty!! paznokcie i owszem, grubsze, szybciej rosną, ale włosami nie moge sie pochwalić :-(
patrycja - nie przejmuj sie, działaj z gołąbkami, ja przez 2,5m-ca w ogole nie bylam w stanie mięsa powąchać, co dopiero stwierdzić, czy jest dobre czy nie - każde śmierdziało

Nie byłam w stanie zjeść tych gołąbków :baffled: zjadłam pół i od razu świergotki w brzuchu :-( Mi smaki w ciąży strasznie się pozmieniały. Zawsze za gołąbki byłam w stanie zrobić wszystko hehe, a teraz oj ciężko.

A co do włosów i paznokci w ciąży z Olusiem były super, a teraz nawet nie wspomnę, nic się nie polepszyło. Może szybciej rosną, ale na pewno nie zgęstniały, wręcz mi się wysuszyły :-(

Patrycja, mi nawet przed ciążą czasami wydało się, że z mięsem coś nie tak, a reszta mówiła, że ok. A teraz jednego dnia pięknie mi pachnie, a drugiego ten sam zapach wywołuje mdłości.

oj czy wy litości nie macie:-D:-D:-D??????

ja wróciłam od lekarza i płucka oskrzela czyste gardło nie czerwone wrrrrrrrrr doś mam już tego pokaszliwania....

ja was potem poczytam bo ide naleśniki zaraz robic

reklama
Nikolaa, mam nadzieję, że już tym razem opuszczą Was te wirusiska. U nas tak samo jak kaszel przyplącze się do Olusia to potrafi ciągnąć się i ciągnąć. Jeszcze raz dużo zdrówka.

Karola, a dla Ciebie lekkiego dnia w pracy :-)

A ja zmykam pograć z synkiem w piłkarzyki. U niego ciągle rozgrywki Polska-Rosja :-p Teraz muszę mu powiedzieć, że zamiana i teraz bawimy się w mecz z Czechami :-)

Do góry