reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

reklama
Mimii wejdź na zakupowy wątek będziesz wiedziała o co chodzi
Jestem coraz bardziej za forum zamkniętym,przynajmniej zaoszczędzimy sobie takich sytuacji i tak ciągle piszą te same osoby.Może jakieś głosowanie zrobimy kto za zamkniętym forum???

jjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-D

wlasnie mi sie kalafior na pierwszy obiad gotuje :-D zjem go sobie z maslem i buleczka a jak R i Kuba wroca bedzie obiad wlasciwy. A przeciez musze jest co 3h nie? A sniadanie, nie liczac szklanki wypitego cukru jadlam ok 10:30:-)

Fasolek trzymam kciukasy

Dzieki dziewczyny,mam nadzieję,ze wytrzyma,bo chcę,zeby w tym uczestniczyła :tak:.
Doczytałam wątek,no nieładnie obgadywać za plecami,ale wierzcie mi lub nie sama znam laske,co przez cała zime z dzieckiem może z 5 razy była na spacerze...ale to chyba bardziej z lenistwa :angry:.A mała z sierpnia,jak sie zimno zaczęło robić,to siedziały w domu kisząc sie...

reklama
Karola my mamy 4 miesiące ;-)
sonkaa ten komentarz był tak zabawnie oczywisty :laugh2: my z rodzicami też przebudowaliśmy stary dom, fajna zabawa ;-) wsiadam do auta i jadę na ciasto, bo robisz to co mi się rano zamarzyło :tak:
aguga06 i kij jej w oko. Wkurzała mnie tylko z tym wpadaniem z pytaniem i żądaniem odpowiedzi na JUŻ!!
fasolek2007 trzymam kciuki &&&&&& żeby wszystko było dobrze. Dużo zdrówka!!
jutrzenka cieszę się, ze dałaś radę glukozie. Dzielna dziewczynka:-) I już się nie denerwuj ;-) Takie obgadywanie za plecami, a nie próba wyjaśnienia to zachowanie na miarę podstawówki.

Kalafior miałam na obiad wczoraj, a dziś fasolka szparagowa z masełkiem plus jajo sadzone :-)

Do góry