reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opowieści z porodówki ;-)

reklama
JJ cieszę się że tak ładnie opisałaś swój pobyt w szpitalu , teraz jestem może trochę spokojniejsza z tym co mnie tam może spotkać, chcociaż i tak jakoś troszkę się boję co tam się będzie dziać :-) jeszcze raz gartulacje!

No fakt, boli jak ch....... Ja już nawet zapomniałam jak boli, bo się nie spodziewałam, że aż tak te skurcze łupią......Ale da się przeżyć.

Agula mi się położna trafiła z "przydziału". Ma na imię Bogusia - taka niska, starsza, mocno opalona o czarnych długich włosach......może też ci się trafi. Polecam z całego serca. Lekarz w ogóle mnie nie badał.....wszystko na sali robiła sama. A w chwili porodu stał w kącie z rękoma w kieszeni i tylko powiedział do niej " że jest cudaczką" :happy:

Pflaume - jestes dzielna i teraz juz ze wszystkim napewno sobie poradzisz - GRATULUJE - ryczalam jak czytalam Twoja opowiesc :)
JJ - super ze tak poszlo i nie popekalas za bardzo :) Gratuluje !

reklama
Do góry