reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Miała alergie i na szczęście nie ma po nich śladu :) mniej więcej po roku wszystko zaczęło ustępować :) mam nadzieję, że drugie nie będzie mialo takich problemów, ale teraz już wiem na co zwracać uwagę :)

reklama
Hej, hej [emoji4]
My czekamy na ostatni ząbek. Noce bywają różne, ostatnio fala gorszych przez te nieszczęsne trójki, a już Marcelo potrafił przespać pięknie noc całą.
W sierpniu będziemy mieli drugie Maleństwo czekam na potwierdzenie płci 🥰[emoji7]

Super bardzo się cieszę Marcel jaki uśmiechnięty(zdjęcie widziałam) ale już nie ma...Szczerze swoje też schowałam jak Waszych brak może na pv. lepiej wstawić.Gratulacje ciąży jakieś przeczucia ?

Wszystko w jak najlepszym porządku! Młoda biega, broi, pięknie zajada i czeka na siostrę lub brata, które się urodzi w październiku :) właśnie zajrzałam tu z ciekawości bo jestem tym razem na październikowych mamach :D

Również Gratuluje ciąży.Na pewno czeka i będzie zabawa że hoho...

@anielka1 fajnie że się też odezwałaś u Nas jak zęby zaczęły wychodzić to parami a od września jak grzyby po deszczu,nocki były niespokojne smarowidła itp. w ruchu były intensywnie.Pod koniec stycznia na szczepieniach doktorka liczyła i komplet od tego czasu nocki o wiele lepsze... Za karmienie podziwiam u Nas butla.

Dziewczyny a jak się czujecie w drugiej ciąży ?

Czuje się paskudnie. Duzo gorzej niż w pierwszej. Mam mdłości 24h na dobę, ale nie rzygam. Boli mnie żołądek, chce mi się spać itp. mam nadzieję, że niedługo przejdzie bo nie ogarnę pracy, domu, opieki nad małą i tej ciąży [emoji14] mimo że planowana i bardzo się cieszę to po prostu czuje się źle.

Przekichane i współczuje ale Sercem kibicuje;) Oby objawy szybko przeszły.
Podziwiam różnice 2 latka u Nas 3 bo bym chyba padła :szok:

Super bardzo się cieszę Marcel jaki uśmiechnięty(zdjęcie widziałam) ale już nie ma...Szczerze swoje też schowałam jak Waszych brak może na pv. lepiej wstawić.Gratulacje ciąży jakieś przeczucia ?

Również Gratuluje ciąży.Na pewno czeka i będzie zabawa że hoho...

@anielka1 fajnie że się też odezwałaś u Nas jak zęby zaczęły wychodzić to parami a od września jak grzyby po deszczu,nocki były niespokojne smarowidła itp. w ruchu były intensywnie.Pod koniec stycznia na szczepieniach doktorka liczyła i komplet od tego czasu nocki o wiele lepsze... Za karmienie podziwiam u Nas butla.

Dziewczyny a jak się czujecie w drugiej ciąży ?

No właśnie tez o tym pomyślałam ze lepiej na priv zdjęcie. Druga ciąża gorsza niestety bo i wymioty mdłości senność taka że o matko, ale I trymestr za mną.
Chcielibyśmy dziewczynkę i niby 60% szans no aele się okaże [emoji4]

Wyszliśmy z założenia że jak już jesteśmy w trybie pieluchy i nieprzespane noce to wolimy załatwić to za jednym razem :D zobaczymy jak to wyjdzie :) ale jestem dobrej myśli. Tylko niech ten 1 trymestr już minie.
Przekichane i współczuje ale Sercem kibicuje;) Oby objawy szybko przeszły.
Podziwiam różnice 2 latka u Nas 3 bo bym chyba padła :szok:

Hej jak miło że jeszcze ktoś zagląda :) nasza córka będzie miała 15 miesięcy i ogólnie nie ma źle - nocki przesypia tylko jak wychodzą następne to w nocy trochę płacz ale ogólnie narzekać nie mogę. Też sama chodzi ale jeszcze zdaza się utrata równowagi :) jedyny problem mamy z jedzeniem ale wiadomo może się znów zmienić. Obecnie jutro idę do lekarza i mam nadzieję że potwierdzi ciąże bo z krwi wychodzi wszystko ok :) pozdrawiam was

Jestem po wizycie ciąża potwierdzona :) 6t i 3d więc połowa września się zapowiada na maluszka. Córka będzie miała rok i 10 miesięcy jak przywita ( siostrę lub brata) 3 majcie się dziewczyny

reklama
Do góry