reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

Cholera Wy tu się martwicie zbędnymi kilogramami a mi się marzy żeby przytyć! Jak wspaniale czułam się w swoim ciele jak wazylam te 68kg pod koniec ciąży;p Zaczynam dietę wysokokaloryczną i mam nadzieję że przytyje chociaz te 5kg ;) startuję z wagi 50,5kg. Przed ciązą wazylam 48kg.
Życzcie mi powodzenia!

Ps. Chętnie przygarnę od Was parę kg ;) ;PP

a ile masz wzrostu?
ja strasznie schudłam, ważę 48 kilo (mam 163 cm wzrostu), a przed ciążą ważyłam 50 lub więcej, ja ci nie dam kilosów bo mnie braknie:-D

reklama
Ja pamiętam, że po ciąży całkiem fajnie działały mi jagody Acai ( w tabletkach, bo innej formy, bardziej naturalnej nie udało mi się znaleźć), przy czym do tego oczywiście ruch: basen basen, brzuszki robione w domu (ale to dopiero jakoś miesiąc po porodzie zaczęłam).
Podsyłam tekst o jagodach Acai, gdyby kogoś ciekawiło: Acai Berry – Jagoda Acai

Ja po porodzie karmiąc piersią bardzo szybko chudlam. Niestey teraz przez zimę wszystko wrociło. Taki mój los... grubaska...

Ja jak karmiłam to zeszłam do 56 kg (po 6 m-cach od porodu) przy wzroście 172. Potem tak jakoś przyszła zima, mąż mi kupował różne dobre rzeczy, ja sobie tłumaczyłam, że przecież mało ważę i poszłam w górę 4 kg. Więc w kolejną ciążę startowałam z wagą 60 i teraz po 9 tyg widzę dodatkowe 0,5;) Ale już nie chcę przytyć tyle ile w pierwszej ciąży - a zdobyłam wtedy całe 16 kg. Tak w granicach 12 byłoby ok;)

Ulkan mniej podjadania i więcej jak 12kg nie utyjesz ;p

Moja waga jak na razie nie chce drgnąć. obecnie 50,7kg. Rano 50,3kg wieczorem 51,5kg a nastepnego dnia rano znów 50,3kg. Ciekawe co ja robię w nocy, że gubię ten cenny kilogram :confused:

Szalom, może po prostu taki Twój urok i już, mama koleżankę ma dwoje dzieci, chuda jak szczypior... taka już jest jakos nie widać aby udawało się jej przytyć:-D:tak:

reklama
Do góry