kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Dziewczynki myślałam jakby tu zabezpieczyć nasz wątek prywatny żeby każda była i czuła się bezpieczna. Po pierwsze zobaczę które dziewczyny przyjęły zaproszenie ale z niego nie skorzystały i na głównym mało też pisza a praktycznie wcale. Wiem że niektóre z Was są po prostu mocno zajęte i nie mają czasu. wiec proponuję poobserwować troszkę wątek i zobacze cz sie cos zmieni. W zasadzie chyba tylko jedna osoba jest taka ktora nic sie nigdzie nie odzywa no w porywach dwie wiec spokojnie. Oczywiscie wykluczenie z grupy nie jest trwale Jesli ktorejs bedzie zalezalo to bedziemy razem dyskutowaly na ten temat.
Nie mam za to kompletnie pomyslu na sprawdzenie Nas wszystkich i wg mnie nie ma co kombinowac bo te co pisza regularnie sa mysle ze prawdziwe)) Tak wiec ja bym akurat ta kwestie zostawila tak jak jest. Co wy na to?
No i nowe dziewczyny. Wybaczcie te ktore jeszcze nie maja zaproszenia ale jeszcze troszke Was poobserwujemy)
Oczywiscie czekam na wasze pomysly gdybyscie mialy jakies inne rozwiazania
Nie mam za to kompletnie pomyslu na sprawdzenie Nas wszystkich i wg mnie nie ma co kombinowac bo te co pisza regularnie sa mysle ze prawdziwe)) Tak wiec ja bym akurat ta kwestie zostawila tak jak jest. Co wy na to?
No i nowe dziewczyny. Wybaczcie te ktore jeszcze nie maja zaproszenia ale jeszcze troszke Was poobserwujemy)
Oczywiscie czekam na wasze pomysly gdybyscie mialy jakies inne rozwiazania