dagmar
Fanka BB :)
To wydaje mi się że mogą być nadużycia. Bo kto zagwarantuje że to jest ten właściwy numer osoby, a nie na kartę którą potem można wyrzucić?
Ja jestem bardzo nieufna bo już raz byłam na prywatnym, i to co szczerze podałam prywatne moje wiadomości wszystko zostało na publicznym forum podane, pomimo że napisałam że nie życzę sobie by ktoś to wiedział - a było to forum bez zabezpieczeń i to co moja była znajoma wiedziała o mnie cały świat mógł się dowiedzieć. Od tej pory straciłam całkowicie zaufanie do podawania prywatnych moich spraw. A teraz nie tylko siebie muszę chronić ale i dziecko.
Kroczek dziękuję za zaproszenie, ja nie udzielam się ale chcę mieć kontakt w razie gdybym była w szpitalu a wiem że mój tel nie obsługuje forum.
hmmmm właśnie to samo chciałam napisać, skąd mieć pewność???
Wiecie co to ja też jestem za jakąś weryfikacją i w życiu bym się nie spodziewała że ktoś może nasze prywatne sprawy wykorzystać przeciwko nam czy upubliczniać. Ja jeszcze się na nikim nie przejechałam ale mąż mówi mi że to do czasu bo jestem zbyt otwarta ale co ja na to poradzę staram się ufać ludziom.. Nie chciałabym na każdego patrzeć jak na wroga i tylko zastanawiać się kiedy wywinie mi jakiś numer.
a ja staram się nie ufać ludziom- po tym jak koleżanka/opiekunka Kaja wyniosła mi złoto o wart 7400 zl z domu