reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nocnikowanie

jednak wrocilismy do nocnej pieluchy- chyba jednak za wczesnie na to; zdazalo sie zbyt czesto, ze osikal sie w nocy (co za tym idzie wybudzal i plakal), wiec dalismy spokój; Za jakis czas powtórzymy próbę :tak:

reklama
krupko pewnie nie ma co stresować dziecka
my nadal tylko do spania pampersa ale jutro kupie takie specjalne maty i podłoże pod prześcieradło i od jutra będzie spała bez przynajmniej spróbujemy bo i tak pielucha co rano sucha

KRUPKA
I bardzo dobrze:tak:Dajcie mlodemu jeszcze troszke czasu,az sam bedzie gotowy zeby nie siusiac w nocy lub wstawac na siusianie:tak::tak::tak:

ZANIA
Koniecznie daj znac po pierwszej nocy bez pampersa:tak:

Maja dzis spała bez pieluszki i sucho ładnie rano wstała i dopiero po chwili poszła na nocniczek zrobic co trzeba, zobaczymy jak będzie dalej;-)

Zaniu super:-)

My tron mamy ale po remoncie za okolo 2 tygodnie zaczne nauke:-p kurcze zawsze sobie jakas wymowke znajde:-p

Zaniu super:-)

My tron mamy ale po remoncie za okolo 2 tygodnie zaczne nauke:-p kurcze zawsze sobie jakas wymowke znajde:-p
Teraz to juz chyba zawsze bedzie sucho:tak::tak:
Jeszcze raz gratuluje:-)

dziękuję ;)
dziś tez nic się nie zdarzyło w nocy spała bez pieluszki;-)
Noukie najtrudniej zacząć;-)
Trzymam kciuki zeby i Wam sie udalo:tak::tak::tak:

reklama
Witajcie - poczytalam Wasze posty i podniosłam się na duchu - że nie tylko ja mam takie klopoty.. :) Właśnie od przedwczoraj zaczelam Antka sadzać na nocnik - na razie raz nasiusiał do nocniczka a tak poza tym - w majteczki.. :( Zastanawiam sie czy nie za wczesnie zaczelam... A moze jestem zbyt niecierpliwa?
Pozdrawiam wszystkie mamy i życze sukcesów w nauce siusiania! ;)

Do góry