reklama
Żania7
mama kochanych urwisków
krupko pewnie nie ma co stresować dziecka
my nadal tylko do spania pampersa ale jutro kupie takie specjalne maty i podłoże pod prześcieradło i od jutra będzie spała bez przynajmniej spróbujemy bo i tak pielucha co rano sucha
my nadal tylko do spania pampersa ale jutro kupie takie specjalne maty i podłoże pod prześcieradło i od jutra będzie spała bez przynajmniej spróbujemy bo i tak pielucha co rano sucha
Żania7
mama kochanych urwisków
Maja dzis spała bez pieluszki i sucho ładnie rano wstała i dopiero po chwili poszła na nocniczek zrobic co trzeba, zobaczymy jak będzie dalej;-)
GRATULUJEMaja dzis spała bez pieluszki i sucho ładnie rano wstała i dopiero po chwili poszła na nocniczek zrobic co trzeba, zobaczymy jak będzie dalej;-)
Żania7
mama kochanych urwisków
dziękuję
dziś tez nic się nie zdarzyło w nocy spała bez pieluszki;-)
Noukie najtrudniej zacząć;-)
Teraz to juz chyba zawsze bedzie suchoZaniu super:-)
My tron mamy ale po remoncie za okolo 2 tygodnie zaczne nauke kurcze zawsze sobie jakas wymowke znajde
Jeszcze raz gratuluje:-)
Trzymam kciuki zeby i Wam sie udalodziękuję
Żania7
mama kochanych urwisków
dziękujemy
reklama
Witajcie - poczytalam Wasze posty i podniosłam się na duchu - że nie tylko ja mam takie klopoty.. Właśnie od przedwczoraj zaczelam Antka sadzać na nocnik - na razie raz nasiusiał do nocniczka a tak poza tym - w majteczki.. Zastanawiam sie czy nie za wczesnie zaczelam... A moze jestem zbyt niecierpliwa?
Pozdrawiam wszystkie mamy i życze sukcesów w nauce siusiania!
Pozdrawiam wszystkie mamy i życze sukcesów w nauce siusiania!