reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nocnikowanie

jednak wrocilismy do nocnej pieluchy- chyba jednak za wczesnie na to; zdazalo sie zbyt czesto, ze osikal sie w nocy (co za tym idzie wybudzal i plakal), wiec dalismy spokój; Za jakis czas powtórzymy próbę :tak:

reklama
krupko pewnie nie ma co stresować dziecka
my nadal tylko do spania pampersa ale jutro kupie takie specjalne maty i podłoże pod prześcieradło i od jutra będzie spała bez przynajmniej spróbujemy bo i tak pielucha co rano sucha

KRUPKA
I bardzo dobrze:tak:Dajcie mlodemu jeszcze troszke czasu,az sam bedzie gotowy zeby nie siusiac w nocy lub wstawac na siusianie:tak::tak::tak:

ZANIA
Koniecznie daj znac po pierwszej nocy bez pampersa:tak:

Maja dzis spała bez pieluszki i sucho ładnie rano wstała i dopiero po chwili poszła na nocniczek zrobic co trzeba, zobaczymy jak będzie dalej;-)

Zaniu super:-)

My tron mamy ale po remoncie za okolo 2 tygodnie zaczne nauke:-p kurcze zawsze sobie jakas wymowke znajde:-p

Zaniu super:-)

My tron mamy ale po remoncie za okolo 2 tygodnie zaczne nauke:-p kurcze zawsze sobie jakas wymowke znajde:-p
Teraz to juz chyba zawsze bedzie sucho:tak::tak:
Jeszcze raz gratuluje:-)

dziękuję ;)
dziś tez nic się nie zdarzyło w nocy spała bez pieluszki;-)
Noukie najtrudniej zacząć;-)
Trzymam kciuki zeby i Wam sie udalo:tak::tak::tak:

reklama
Witajcie - poczytalam Wasze posty i podniosłam się na duchu - że nie tylko ja mam takie klopoty.. :) Właśnie od przedwczoraj zaczelam Antka sadzać na nocnik - na razie raz nasiusiał do nocniczka a tak poza tym - w majteczki.. :( Zastanawiam sie czy nie za wczesnie zaczelam... A moze jestem zbyt niecierpliwa?
Pozdrawiam wszystkie mamy i życze sukcesów w nauce siusiania! ;)

Do góry