reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nocnikowanie

reklama
Czesc dziewczyny to znowu ja :)
Miłosza oduczyłam od pampersów:D
od jakis dwoch tygodni sika na nocnik
zalozyłam majtki i powiedzialam ze od dzisiaj siusiasz na nocnik. nie obyło bez sikania w majtki a nwet kupy:szok:
mialam czasami dosc ale wytrwalosc sie oplacila. molody szybko zalapal.. i niezdarza sie mu na nawet popuszczanie..
co najlepsze niechce pampersa do spania...
w dzien sie wybudza bo chce psi :-D

brawo!!!!!!!!!! :tak::tak::tak:
u nas w dzien od juz dosyc dawna Jas sygnalizuje, ale podczas spania wciaz pielucha... ciekawe jak dlugo jeszcze...:eek:

Super Domańska, to za jakiś czas, żeby nie wyjść z wprawy, będziesz oduczać Wojtusia :-)
U nas na noc pampers dalej jest, a spania w dzień już od dawna nie ma, ale mój śpioszek wstaje o 9:30.

Miłoszowi jeynie zakladam pampersa na noc bo owszem zdarza sie ze bedzie sucha noc to jednak jak sie zleje.. to cale lozko mokre... musze sie zaopatryc w jakąs cerate czy cus...
a z WOjtkiem no to bedzie ciezko... bo maly niema zamiaru wziasc przykladu z brata... i nawet niechce sprobowac usiasc... tylko dla niego nocnik sluzy jako kapelusz:-D

u nas wciąż w nocy się zdarza, Piotruś budzi się często z suchą pieluchą, ale jak jej nie ma to zawsze się zdarzy, już brakuje mi pomysłów jak go nauczyć w nocy wołać, w dzień już od dawna bieda sam do toalety.

Do góry