reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
dziewczynki, jak to jest z tą wizytą u ortopedy i usg bioderek? na wypisie ze szpitala mam napisane, że między 4 a 6 tyg, a pediatra z przychodni mówiła, że po 6 tyg.

Byłam u lekarza ale był tylko taki który się na niczym nie zna. Stwierdził alergię.Dostał jakiś aerius.

Dziewczyny czy nie można normalnie żyć?
Teraz problem z okapem. Potrzebne są dwie rury i są ale jedna został wycięta pod poprzednie meble.:angry::angry:Skąd mam wziąć jeszcze jedną?

Anis my byliśmy po 6.

Ja też lubię duszoną młodą kapustkę.
Ja podsmażam cebulkę, potem wrzucam poszatkowaną kapustę, zalewam tak gdzieś szklanką wody i duszę od czasu do czasu mieszając. Z tym, że ja nie daje śmietany, potem tylko przyprawiam zwykle na słodko - kwaśno. I też daję koperek.
Czasem robię też na bogato - dodaję podsmażony boczek lub kiełbaskę - co kto lubi.
A jeszcze robię wersje z przecierem - wszystko tak samo tylko na koniec dodaję jeszcze przecier pomidorowy.

Zjadłabym gołąbków z młodej kapusty ale coś nie mogę się zebrać, żeby zrobić.

I w końcu mam weekend :-)

A gdzie Was wywiało?

Mebli nie zrobili ale niby kosmetyka została i trzeba zamówić w sklepie te osłonki do okapu.
Zastanawiam się czy dawać firanki bo będą rolety dzień-noc i może wystarczą.
images

Zobaczymy.

reklama
Do góry