reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dziewczynki, jak to jest z tą wizytą u ortopedy i usg bioderek? na wypisie ze szpitala mam napisane, że między 4 a 6 tyg, a pediatra z przychodni mówiła, że po 6 tyg.

Byłam u lekarza ale był tylko taki który się na niczym nie zna. Stwierdził alergię.Dostał jakiś aerius.

Dziewczyny czy nie można normalnie żyć?
Teraz problem z okapem. Potrzebne są dwie rury i są ale jedna został wycięta pod poprzednie meble.:angry::angry:Skąd mam wziąć jeszcze jedną?

Anis my byliśmy po 6.

Ja też lubię duszoną młodą kapustkę.
Ja podsmażam cebulkę, potem wrzucam poszatkowaną kapustę, zalewam tak gdzieś szklanką wody i duszę od czasu do czasu mieszając. Z tym, że ja nie daje śmietany, potem tylko przyprawiam zwykle na słodko - kwaśno. I też daję koperek.
Czasem robię też na bogato - dodaję podsmażony boczek lub kiełbaskę - co kto lubi.
A jeszcze robię wersje z przecierem - wszystko tak samo tylko na koniec dodaję jeszcze przecier pomidorowy.

Zjadłabym gołąbków z młodej kapusty ale coś nie mogę się zebrać, żeby zrobić.

I w końcu mam weekend :-)

A gdzie Was wywiało?

Mebli nie zrobili ale niby kosmetyka została i trzeba zamówić w sklepie te osłonki do okapu.
Zastanawiam się czy dawać firanki bo będą rolety dzień-noc i może wystarczą.
images

Zobaczymy.

reklama
Do góry