reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo nie firmę ma tutaj nie daleko domu zajmują się rozbiórka głównie mostów ciężkim sprzętem i pracują tam gdzie wygrają przetarg tym razem w Białymstoku tam im jeszcze zostało roboty na ok miesiąc

Kacper jest cały zsypany,tzn.najpierw za uszkami z jednej strony chyba był (jeszcze u mamy) Potem pod kolankami a teraz plecy i brzuszek.Nie wiem co to.Myślałam że alergia ale teraz to już nie wiem.
Chyba się ubiorę i pójdę do lekarza.

gosiu idz bo teraz jakas chorba panuje nawet w neci pisali o niej ale jaka?? hmmm zaraz poszperam i znajde

aga czyli akurat na nasz zlot przyjedzie?

ja wlasnie zjadlam mloda kapuche :) ja robie tak: szatkuje i dusze w garku az zrobi sie taka miekka jak juz jest miekka daje koperku (ja daje duzo bo lubie) i smietane. mieszam to wszystko i dodaje przyprawy, wegete i pieprz. gotuje jeszcze z 5 min zeby wszystko razem przeszlo i juz :)

reklama
Aga, ja robię podobnie, tylko dodaję albo jakieś mięcho albo podsmażoną kiełbaskę.
Gosiu, o kurde, chorował na ospę?

Do góry