reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo nie firmę ma tutaj nie daleko domu zajmują się rozbiórka głównie mostów ciężkim sprzętem i pracują tam gdzie wygrają przetarg tym razem w Białymstoku tam im jeszcze zostało roboty na ok miesiąc

Kacper jest cały zsypany,tzn.najpierw za uszkami z jednej strony chyba był (jeszcze u mamy) Potem pod kolankami a teraz plecy i brzuszek.Nie wiem co to.Myślałam że alergia ale teraz to już nie wiem.
Chyba się ubiorę i pójdę do lekarza.

gosiu idz bo teraz jakas chorba panuje nawet w neci pisali o niej ale jaka?? hmmm zaraz poszperam i znajde

aga czyli akurat na nasz zlot przyjedzie?

ja wlasnie zjadlam mloda kapuche :) ja robie tak: szatkuje i dusze w garku az zrobi sie taka miekka jak juz jest miekka daje koperku (ja daje duzo bo lubie) i smietane. mieszam to wszystko i dodaje przyprawy, wegete i pieprz. gotuje jeszcze z 5 min zeby wszystko razem przeszlo i juz :)

reklama
Aga, ja robię podobnie, tylko dodaję albo jakieś mięcho albo podsmażoną kiełbaskę.
Gosiu, o kurde, chorował na ospę?

Do góry