reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem:) byliśmy na spacerku.
Gosiu, Kuba brał aerius, na alergię skuteczny. Nam zaleciła codziennie na wieczór po 1 łyżeczce, do końca butelki.
Fajne te roletki, już jakiś czas mi się podobają. Gdzie je będziesz miała? jeśli chodzi o kuchnię to dla mnie roletki by wystarczyły, ale w pokoju już nie.

Justi mi kazał dawać 5ml.W ulotce napisane 2,5.Weź bądz mądrym.Nie ufam mu bo leczy i dorosłych i dzieci i do niego chodzi się tylko po zwolnienia.
W kuchni.Tylko w kuchni będę takie miała.W sypialniach mam gęste,żeby jak najmniej światła przepuszczały ale w kuchni nie mogę mieć ciemno a te są fajne bo mogę na 3sposoby je zrobić.

Dziewczyny zna się któraś na tablicy przylotów i odlotów????
Nic nie kapuje.
Jak któraś się zna to sprawdzcie samolot z Londynu-Luton dzisiaj o 19.10 do Warszawy-Chopin czy nie jest opóźniony? Moja mama wraca.

Ostatnia edycja:
To i tak małe opóxnienie. Odbieraliśmy kiedyś znajomych, którzy przylecieli z Hiszpanii do Pl na wakacje:-) Najpierw koleżanka dzwoniła żebyśmy wyjechali z domu gdzie za 2 godziny bo jest opóźnienie. tak też zrobiliśmy...na lotnisku okazało się że są kolejne 2 godziny opóźnienia... do 22.30 koczowaliśmy:)

reklama
no zaraz komus walne. dzwonia do mnie na kom z jakies firmy kuzwa tylek truc odebralam raz powiedzialam ze dziekuje ze nie jestem zainteresowana i wylaczylam sie i co???? mam 10 polaczen od nich pod rzad. dzwonia jak poj....ni :wściekła/y:

Do góry