reklama
justi82
Kubusiowa mama
Jestem byliśmy na spacerku.
Gosiu, Kuba brał aerius, na alergię skuteczny. Nam zaleciła codziennie na wieczór po 1 łyżeczce, do końca butelki.
Fajne te roletki, już jakiś czas mi się podobają. Gdzie je będziesz miała? jeśli chodzi o kuchnię to dla mnie roletki by wystarczyły, ale w pokoju już nie.
Gosiu, Kuba brał aerius, na alergię skuteczny. Nam zaleciła codziennie na wieczór po 1 łyżeczce, do końca butelki.
Fajne te roletki, już jakiś czas mi się podobają. Gdzie je będziesz miała? jeśli chodzi o kuchnię to dla mnie roletki by wystarczyły, ale w pokoju już nie.
gosiulek73
mama K&K&A
Justi mi kazał dawać 5ml.W ulotce napisane 2,5.Weź bądz mądrym.Nie ufam mu bo leczy i dorosłych i dzieci i do niego chodzi się tylko po zwolnienia.
W kuchni.Tylko w kuchni będę takie miała.W sypialniach mam gęste,żeby jak najmniej światła przepuszczały ale w kuchni nie mogę mieć ciemno a te są fajne bo mogę na 3sposoby je zrobić.
Dziewczyny zna się któraś na tablicy przylotów i odlotów????
Nic nie kapuje.
Jak któraś się zna to sprawdzcie samolot z Londynu-Luton dzisiaj o 19.10 do Warszawy-Chopin czy nie jest opóźniony? Moja mama wraca.
W kuchni.Tylko w kuchni będę takie miała.W sypialniach mam gęste,żeby jak najmniej światła przepuszczały ale w kuchni nie mogę mieć ciemno a te są fajne bo mogę na 3sposoby je zrobić.
Dziewczyny zna się któraś na tablicy przylotów i odlotów????
Nic nie kapuje.
Jak któraś się zna to sprawdzcie samolot z Londynu-Luton dzisiaj o 19.10 do Warszawy-Chopin czy nie jest opóźniony? Moja mama wraca.
Ostatnia edycja:
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
gosiu o 19.10 mial byc w wawie?
a brynkot to marudzenie
a brynkot to marudzenie
bobofrutek
z luton do wawy jest o 19.40 ale przewidywany, oczekiwany 20.30. wiec chyba bedzie opoznienie
justi82
Kubusiowa mama
To i tak małe opóxnienie. Odbieraliśmy kiedyś znajomych, którzy przylecieli z Hiszpanii do Pl na wakacje:-) Najpierw koleżanka dzwoniła żebyśmy wyjechali z domu gdzie za 2 godziny bo jest opóźnienie. tak też zrobiliśmy...na lotnisku okazało się że są kolejne 2 godziny opóźnienia... do 22.30 koczowaliśmy
bobofrutek
opoznienia sa okropne. najgorzej jak leci sie z dzieckiem i trzeba koczowac na lotnisku
gosiulek73
mama K&K&A
Jak leciała do Londynu to tez bylo duże opóźnienie.W dodatku mieli awarię.Myślałam że jajko zniosę.
bobofrutek
smerfetka sie odzywala do kogos? jak po lekarzu?
cos bym zjadla ale nie wiem co
cos bym zjadla ale nie wiem co
reklama
bobofrutek
no zaraz komus walne. dzwonia do mnie na kom z jakies firmy kuzwa tylek truc odebralam raz powiedzialam ze dziekuje ze nie jestem zainteresowana i wylaczylam sie i co???? mam 10 polaczen od nich pod rzad. dzwonia jak poj....ni