reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

Hej Słońca!
ja dopiero wróciłam, spotkałam się z koleżanką, bo znajoma namówiła mnie na spotkanie firmy FM. Ale ja w to nie wchodzę, bo trzeba mieć trochę wolnego czasu.
U nas jutro część sklepów pracuje do 15. Ja wariatkowa z zakupami nie robiłam, kupiłam w sobote jedzonko jak zwykle, jutro normalnie dzień pracujący...na budowie.
Bobo, to teraz możesz szaleć:)
Marta, fajnie że Olinkowi się podobało. Ja też wybieram się na basen z młodym.
Bietka, ja pewnie będę zmuszona oglądać meczyk:)
Smerfetko, kiedy masz termin @?

reklama
Bobo, wyjdą. My czasami podgotowujemy trochę ziemniaki wcześniej. Ja uwielbiam paprykę i cukinię z grilla.
Ważyłam się:) i 0,7kg mniej:) 72.8 na liczniku:)

Bobo, mnie na początku odchudzania pierwsze kilogramy szybko uciekały, teraz jest dużo gorzej, ale cm są ważniejsze:)

reklama
Dobry wieczór :)
Aż mi głupio zajrzeć do Was po takim czasie ale naprawdę jestem bez szans w tygodniu, ten kurs mnie pochłania doszczętnie, gdy wracam do domu jest około 17,robimy obiad, zasiadam do lekcji z Wiktorem, i robi się wieczór... Do tego mam sporo nauki, sporo teorii , sprawdziany, myślałam że to taki przyjemny kursik i głownie kwiatki będę układać a tu takie niespodzianki że codziennie wieczorem padam na pysia :)
Jejku, prawie miesiąc mnie nie było, poproszę o jakiegoś ogólnego skróta, postaram się coś nadczytać teraz ale to będzie kropla w morzu...
Pozdrawiam Was Kochane i wybaczcie że tak rzadko teraz zaglądam....

Do góry