reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
witam babeczki :*

ja juz w domku uuuuu i jutro slodkie lenistwo :-):-):-)
lece do sklepu po chlebek i zajrze pozniej .

anisiaj zlotko fajnie ze jestes w domku :* jak sie czujesz ??

bobo znalazlas stroj ?

Marta super ze Oli zadowolony.

Bietka bedzie Ci dane porobic wokol swojego domu i jeszcze zatesknisz za czasami kiedy mieszkalas w mieszkanku uwierz mi ;)

cześć kotki jestem u teściowej i mogę skorzystać z neta więc zaglądam do was powiedzieć że żyje, w miarę ok nie ma co narzekać kłopoty jak były tak są, strasznie za wami tęsknię, nie wiem kiedy opłacę neta bo wiadomo, buziaczki dla wszystkich, ściskam was mocno!!!!!!!!!!!!!!

Ło matko co tu tak cicho???????????????
Byłam na zakupach kupiłam sobie spodnie i małemu kurteczke za 9zł - takie przeceny
Aguś fajnie ze jesteś mam nadzieje ze niedługo problemy znikną buziaki dla Was

jestem :)
bylam u dentysty pozniej pojechalismy do galerii odebrac grila elektrycznego ja w jednym sklepie ciuszki na Juliske ogladanelam szybkie zakupy spozywcze i do domu. wykapalam mala, i teraz juz spi a ja padnieta jestem :( na stroje nawet nie patrzylam bo nie mialam jak i gdzie bo tak na szybko wszystko
aga milo ze zajrzalas :)
marta gdzie kupilas spodnie i kurteczke?

witam kochane

łaziłam ponad 5 godzin najpierw z Igorem, potem m go wziął do domku a ja wzięłam psa i pojechałam z koleżanką połazić w takim fajnym miejscu i dopiero wróciłam, nogi mi włażą do.......... ale kalorii spaliłam - nie miałam czasu obiadu zjeść :cool2:;-)

piję zimną colę zero ... i czekam na meczyk :) kto ogląda dziś ??? :)

anisiaj czekamy na relację na g
witaj aguś :*
smerfie - hehehhe wiem ile roboty jest przy domu :)
bobo u was też tyle ludzi w sklepach, jakby koniec świata miał być ? szok !!! korki jak cholera:-:)confused:
marta fajnie że Oliemu się podobało

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry