reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

bobo no musi się przebić, kurcze trzeba regularne spacery wdrożyć, bo przecież nasze nogi mają być szczupłe i długiiieee do nieba :-D

marta zdrowia dla Oliwierka :* kurcze no katar go wymęczy :( odkurzacz idzie w ruch ? może kup mu nasivin jak to duży katar - taki dla niemowląt

smerfie, dzoanka
- miłego dnia w pracy

anisiaj zbieraj siły :) mama wyjeżdża dziś ?

aga dużo kasy :(((

reklama
anisiaj ta pisala gosia na g.
a odpadla ta.
aa07bb0dcbbd09a775903942f3655e5d2edeca83

W koncu sie zwleklam z lozka i pije kawke z pianka, ale pewnie na jednej sie nie skonczy;-)
Anisiaj, czyli mecz wczoraj wygral? Ja dzisiaj dopiero obejrzalam top model, M mi nagral. Ale jakos tak bez polotu ta edycja i dziewczyny tez takie mdle. Nie wiem po co puszczaja dalej ta dziewczyne z blizna. Nie ma jakis super zdjec, ot ladna dziewczyna. Chyba, ze maja powiedziane, ze ma przechodzic dalej:p

Witam się i ja.
Wreszcie dochodzę do siebie i piję kawkę.Oj jak dobrze kiedy głowa nie boli.

Dzoanko witaj
Marta jak przeczytałam co zrobił ten lekarz to byłam tak wściekła że ....brak słów.FIUT<FIUT<FIUT. Dlaczego Ci lekarze się nie dokształacją tylko bazują na tym czego ich nauczyli na studiach.Przeciez medycyna idzie do przodu.Zdrówka
Bobo super ten artykuł wrzuciłaś o pielęgnacji napletka.

Anisiaj
super że u endo ok.

Aga 500zł to bardzo dużo.

Justi a Ty byłaś u lekarza?

Miłego dnia

reklama
Witam się i ja.
Bez kawki,bo ja nie umiem robić takiej dobrej jak Bietka z lodami.
U nas pochmurno,chyba Poznań całe słońce z Krakowa zagarnął,ale na plusowe temperatury.

Martuś zdrówka dla was!!!
Dzonka ja bym tam pojechała na ten zlot,ale jeszcze jeden mam w planach,hihi i czasu może braknąć.A mam bliską kumpelę we Wrocławiu Na Szańcach.
Małgosiu witaj!!!Cieszę się,że czujesz się lepiej!!!

Miłego dnia lejdis!!!

Do góry