reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

bobo do usług - czarodziejka ;-)
gosiu super że głowa nie boli
dzoana ja nie oglądam top model, ta edycja jest mocno średnia, nawet na castingi przychodziło tak mało osób ze szok, klapa totalna moim zdaniem
marta może to chrumkanie nie przerodzi się w nic poważniejszego

reklama
Dzona zarzucam cycki na plecy i lece :-p
Gosiu dziś na szczęście już z siusiaczkiem lepiej. Tobie też zdrówka
6mamo no to dawaj do poznania
Bietka taką mam nadzieje bo chyba na głowe dostane

m ma jutro wolne bo idzie krew oddac i znów mi przyniesie w pudełku czekolady i beda sie uśmiechac do mnie nie dobre

marta oj fuj, czekolada, a kto w ogóle lubi czekoladę, bleeeeeeeeee :szok::-D???

6 mamo zapraszam na kawę
IMG391-e1280234686504.jpg

Aaaa wiem skąd u mnie problemy z uzębieniem.Wczoraj poczytałam o narkozie.Okazuje się że stan zębów moze się pogorszyć. Teraz już rozumiem. Nic nie ma a bolą i trzeba leczyć kanałowo. Wrrr.Teraz druga narkoza a czeka mnie trzecia.Ciekawe co z moich ząbków zostanie:szok::szok:

Dziewczyny musze się wziąć za pakowanie a nie chce mi się.Nie mam siły....

Bietka mmniaaam-dziękuję!!!
Marta ja byłam zdać krew w wielki piątek,a mój m zaraz po świętach,tak więc czekolady ci u nas dostatek.Chętnie bym do Poznania zawitała i może będę ale na łikend majowy.A ja mam już ponad 17 litrów krwi zdane,we wrześniu będzie 18 litrów i dostanę złotą odznakę.
Małgosiu Franuś dziękuje za życzenia!!!

Marta, zarzucaj. Odbiore Ciebie z dworca;-)
Bietka, ja top model ogladam z przyzwyczajenia. Jednak wole edycje made by USA;-)
Szostkowa mamo, namowilam swojego M na oddawanie krwi. Ja chwilowo nie moge, bo wciaz zaden lekarz nie wyjasnil przyczyn lekko za wysokich przeciwcial:-/ generalnie wszystko jest ok, zapalen zadnych nie ma, a zaswiadczenia ze jestem zdrowa nie chca wystawic:-(

pocwiczylam i teraz zasiadlam z kawusia :)
marta u mnie termometr pokazuje 16st :szok: zepsul sie czy u Ciebie tez tyle?
musze pozniej isc zamowic torta dla m i moze cos mu kupie hehe :) w sobote przychodza tescie i szwagier z zona na torta i kawe.

reklama
Do góry