reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

bobo no musi się przebić, kurcze trzeba regularne spacery wdrożyć, bo przecież nasze nogi mają być szczupłe i długiiieee do nieba :-D

marta zdrowia dla Oliwierka :* kurcze no katar go wymęczy :( odkurzacz idzie w ruch ? może kup mu nasivin jak to duży katar - taki dla niemowląt

smerfie, dzoanka
- miłego dnia w pracy

anisiaj zbieraj siły :) mama wyjeżdża dziś ?

aga dużo kasy :(((

reklama
anisiaj ta pisala gosia na g.
a odpadla ta.
aa07bb0dcbbd09a775903942f3655e5d2edeca83

W koncu sie zwleklam z lozka i pije kawke z pianka, ale pewnie na jednej sie nie skonczy;-)
Anisiaj, czyli mecz wczoraj wygral? Ja dzisiaj dopiero obejrzalam top model, M mi nagral. Ale jakos tak bez polotu ta edycja i dziewczyny tez takie mdle. Nie wiem po co puszczaja dalej ta dziewczyne z blizna. Nie ma jakis super zdjec, ot ladna dziewczyna. Chyba, ze maja powiedziane, ze ma przechodzic dalej:p

Witam się i ja.
Wreszcie dochodzę do siebie i piję kawkę.Oj jak dobrze kiedy głowa nie boli.

Dzoanko witaj
Marta jak przeczytałam co zrobił ten lekarz to byłam tak wściekła że ....brak słów.FIUT<FIUT<FIUT. Dlaczego Ci lekarze się nie dokształacją tylko bazują na tym czego ich nauczyli na studiach.Przeciez medycyna idzie do przodu.Zdrówka
Bobo super ten artykuł wrzuciłaś o pielęgnacji napletka.

Anisiaj
super że u endo ok.

Aga 500zł to bardzo dużo.

Justi a Ty byłaś u lekarza?

Miłego dnia

reklama
Witam się i ja.
Bez kawki,bo ja nie umiem robić takiej dobrej jak Bietka z lodami.
U nas pochmurno,chyba Poznań całe słońce z Krakowa zagarnął,ale na plusowe temperatury.

Martuś zdrówka dla was!!!
Dzonka ja bym tam pojechała na ten zlot,ale jeszcze jeden mam w planach,hihi i czasu może braknąć.A mam bliską kumpelę we Wrocławiu Na Szańcach.
Małgosiu witaj!!!Cieszę się,że czujesz się lepiej!!!

Miłego dnia lejdis!!!

Do góry