reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

cześć koteczki:)

jestem mega zmeczona to był bardzo długi dzień...

najpierw rozmowa kwalifikacyjna poszło gładko termin na 9 lipca:)

potem zaniosłam pit do rozliczenia

wstąpiłam do koleżanek

i najważniejsze mam chrzestnych dla Kubusia i w końcu mogę go ochrzcić:))))))

Dzoanko witaj:)

Marta Kubie jak był w szpitalu wtedy na to zakażenie to też mu zrywali napletek bo cewnika mu nie mogli założyć a miał wtedy 3 tygodnie:( Mam nadzieję że jutro Olinek będzie w lepszej formie

Bietka tak miałam wczoraj zebranie w sprawie komunii w sumie wszystko będzie mnie kosztowało 500 zł:(

Bobo frytki.... oj oj ale jutro spalisz:)

Smerfi przytulam:))

Anisiaj ale cię mama rozpieszcza:) cieszę się że u endo wszystko dobrze:)

6 mamo jak po urodzinkach Frania???

Justi cieszę się ze badanie Kubuś ma dobre:)) brawo:)

Zmykam się położyć, jutro mamy usg bioderek:)

reklama
Bobo dobrej nocy!!!
Aga dziękuję,urodzinki Frania jakoś przebrneliśmy ,było nawet miło mimo iż nie było torta,tylko własnoręcznie upieczony murzynek i babeczki.Najważniejsze,że Franulek był zadowolony!!!
Dzonka tak kicię mamy już wybraną.

Witam i ja.
Marta, norma, u mnie Kuba też ma znowu katar. Dopóki pogoda normalna nie będzie to tak z wirusami będzie. A jak siusiak?
Miłego dzionka!!!!!

dzien dobry ;)

jejku jak mi sie chce dzis spac buuuuu chetnie schowalabym sie pod kolderke i poszla spac a tu niestety dzis trzeba isc do pracy :(

MILEGO DZIONKA :)

reklama
Dzien dobry, u mnie jakies slonko zza chmur wyglada. Ale ja tam jeszcze w lozku poleze, bo nie chce mi sie wstawac.
Marta, szkoda tego Twojego Oliwiera:-(
Smerfetka, milego dnia w pracy i zeby szybko minelo.
Milego dzionka Wszystkim, ide jeszcze sie pobyczyc w lozeczku:-D

Do góry