reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

cześć koteczki:)

jestem mega zmeczona to był bardzo długi dzień...

najpierw rozmowa kwalifikacyjna poszło gładko termin na 9 lipca:)

potem zaniosłam pit do rozliczenia

wstąpiłam do koleżanek

i najważniejsze mam chrzestnych dla Kubusia i w końcu mogę go ochrzcić:))))))

Dzoanko witaj:)

Marta Kubie jak był w szpitalu wtedy na to zakażenie to też mu zrywali napletek bo cewnika mu nie mogli założyć a miał wtedy 3 tygodnie:( Mam nadzieję że jutro Olinek będzie w lepszej formie

Bietka tak miałam wczoraj zebranie w sprawie komunii w sumie wszystko będzie mnie kosztowało 500 zł:(

Bobo frytki.... oj oj ale jutro spalisz:)

Smerfi przytulam:))

Anisiaj ale cię mama rozpieszcza:) cieszę się że u endo wszystko dobrze:)

6 mamo jak po urodzinkach Frania???

Justi cieszę się ze badanie Kubuś ma dobre:)) brawo:)

Zmykam się położyć, jutro mamy usg bioderek:)

reklama
Bobo dobrej nocy!!!
Aga dziękuję,urodzinki Frania jakoś przebrneliśmy ,było nawet miło mimo iż nie było torta,tylko własnoręcznie upieczony murzynek i babeczki.Najważniejsze,że Franulek był zadowolony!!!
Dzonka tak kicię mamy już wybraną.

Witam i ja.
Marta, norma, u mnie Kuba też ma znowu katar. Dopóki pogoda normalna nie będzie to tak z wirusami będzie. A jak siusiak?
Miłego dzionka!!!!!

dzien dobry ;)

jejku jak mi sie chce dzis spac buuuuu chetnie schowalabym sie pod kolderke i poszla spac a tu niestety dzis trzeba isc do pracy :(

MILEGO DZIONKA :)

reklama
Dzien dobry, u mnie jakies slonko zza chmur wyglada. Ale ja tam jeszcze w lozku poleze, bo nie chce mi sie wstawac.
Marta, szkoda tego Twojego Oliwiera:-(
Smerfetka, milego dnia w pracy i zeby szybko minelo.
Milego dzionka Wszystkim, ide jeszcze sie pobyczyc w lozeczku:-D

Do góry