reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej! u nas w końcu cudne słońce:)
Dzięki za życzonka, Kuba już dużo lepiej, obudził się bez kataru, ale i tak raczej nici z wyjazdu, chcę go trochę wygrzać.
Smerfetko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Miłego dzionka !!!!

Witajcie :) Nastrój mam dużo lepszy to i chęć do napisania się pojawiła... Moja siostra czuje się lepiej, leki zaczęły działać, jeszcze około 10 dni będzie w szpitalu ale jest poprawa i minęło zagrożenie życia a niestety było o czym poinformował moją Mamę lekarz, mi powiedziała dopiero gdy minęło bo chyba czuła że postawiłabym wszystko na głowie żeby tam jechać... Ale jechać nie mogłam bo na piątek miałam wezwanie do urzędu pracy, zadzwonili do mnie dzień wcześniej i cały dzień musiałam załatwiać papiery, badania u lek med pracy i znów UP bo UWAGA! Od jutra zaczynam kurs florystyczny finansowany przez urząd pracy i ten kurs kończy się dopiero 16 lipca także sporo czasu w pełnym wymiarze czasu pracy czyli od 8 do 16 od pn do piątku... Musiałam przeprowadzić rewolucję, zorganizować Wikiemu opiekę po szkole, przełożyć Amelce zajęcia w szkole tańca na późniejszą godzinę i inny dzień itd.... Jeszcze mam trochę stresa ale nie boję się kursu tylko właśnie tego jak sobie dzieci poradzą w tym czasie, czy Wiki będzie jadł, czy nie zepsuje się moja metoda nie grania na kompie w tygodniu bo Wiktor po szkole będzie u takiej przyszywanej babci i on tam nie ma co robić i zawsze sobie tam komputer włacza... Już pomyślałam że najwyżej pozwolę mu grać tam godzinę dziennie... Tyle u mnie, teraz poczytam Was :) Miłego dnia!

Niestety teraz jeszcze rzadziej będę do Was zaglądać bo mnie nie będzie a jak będę wracać do domu to będą lekcje z Wiktorem, jakiś szybki obiad i już bedzie wieczór... Czasem zajrzę ale z jaką częstotliwością to wyjdzie w praniu... Muszę rozszyfrować mój telefon to może czasem z telefonu bym zajrzała :)

reklama
Dobry :)

Evel, super :) nowy fach zawsze sie przyda, a teraz florysci maja duzo pracy. Powodzenia!

Marta, eeee jaki nawyk? Nalog jak mowi Justi :)

Justi, super, ze Kubus lepiej. Grzej go, grzej :)

Bobus, jak dzisiaj nastroj?

Do góry