reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

bietka na poczatku jak zaczelam do niego chodzic to nie zwracalam uwagi na jego wyglad a teraz hmmm dawno u niego nie bylam zobaczymy na nast wizycie ;)
ja to sobie samych przystojnych lekarzy wybieram hehe tylko moj rodzinny lekarz to paskudaaaaa

reklama
Anisiaj zgaga nic fajnego bleee jak sobie przypomnę ale z porodem przechodzi:)

Bietka i bardzo dobrze robisz:)

Justi ja sobie kiedyś tylko raz sama zafarbowałam włosy i o mało łysa nie zostałam bo chciałam zaoszczędzić na fryzjerze a żeby uratować włosy z dziwnego koloru to fryzjer kosztował mnie 300 zł i nigdy więcej nie zafarbuje sama włosów

też oglądam x faktora i bardzo kibicuję państwu Hyży Grzegorz już przeszedł za chwile Maja będzie śpiewać:)

justi zdrówka dla WAS :*
smerfie - a co :) trzeba jakoś sobie życie "osładzać" - anisiaj ma kurierów - Ty lekarzy - ja to nie wiem, niby gin przystojny ale jak tata, kurier zależy jaki się trafi ... hmmmmmmmm zostaje mi małasz w TV, a teraz co wyjechał se do jakiejś mongoli i nie ma go co poniedz. :-D

Bietka, a ogladalas? Czadowy jest, idealnie w stylu Tima Burtona. A za tym pasztetem stoi zlamane serce. Dobra groteska, Sweney Tod czy jakos tak.

Justi, dobranoc i zdrowka dla Was!

Smerfie, fiu fiu. To wymysl sobie borderline, bo wtedy psychiatra wie, ze bedziesz do niego czesto dzwonic ;) to dobre zaburzenie jak sie ma takie ciacho ;)

anisiaj proszę mi znaleźć takiego "dębskiego" w kraku i wymyślić coś, choć u mnie to wymyślkać nie trzeba - m mówi że cała jestem zaburzona :-D:-D:-D:-p nie oglądałam :( poszukam tych filmów :)

reklama
Do góry