reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

bietka na poczatku jak zaczelam do niego chodzic to nie zwracalam uwagi na jego wyglad a teraz hmmm dawno u niego nie bylam zobaczymy na nast wizycie ;)
ja to sobie samych przystojnych lekarzy wybieram hehe tylko moj rodzinny lekarz to paskudaaaaa

reklama
Anisiaj zgaga nic fajnego bleee jak sobie przypomnę ale z porodem przechodzi:)

Bietka i bardzo dobrze robisz:)

Justi ja sobie kiedyś tylko raz sama zafarbowałam włosy i o mało łysa nie zostałam bo chciałam zaoszczędzić na fryzjerze a żeby uratować włosy z dziwnego koloru to fryzjer kosztował mnie 300 zł i nigdy więcej nie zafarbuje sama włosów

też oglądam x faktora i bardzo kibicuję państwu Hyży Grzegorz już przeszedł za chwile Maja będzie śpiewać:)

justi zdrówka dla WAS :*
smerfie - a co :) trzeba jakoś sobie życie "osładzać" - anisiaj ma kurierów - Ty lekarzy - ja to nie wiem, niby gin przystojny ale jak tata, kurier zależy jaki się trafi ... hmmmmmmmm zostaje mi małasz w TV, a teraz co wyjechał se do jakiejś mongoli i nie ma go co poniedz. :-D

Bietka, a ogladalas? Czadowy jest, idealnie w stylu Tima Burtona. A za tym pasztetem stoi zlamane serce. Dobra groteska, Sweney Tod czy jakos tak.

Justi, dobranoc i zdrowka dla Was!

Smerfie, fiu fiu. To wymysl sobie borderline, bo wtedy psychiatra wie, ze bedziesz do niego czesto dzwonic ;) to dobre zaburzenie jak sie ma takie ciacho ;)

anisiaj proszę mi znaleźć takiego "dębskiego" w kraku i wymyślić coś, choć u mnie to wymyślkać nie trzeba - m mówi że cała jestem zaburzona :-D:-D:-D:-p nie oglądałam :( poszukam tych filmów :)

reklama
Do góry