reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Smerfi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a jeśli chodzi o włosy to ja się boje bo blond ciężko samemu ufarbować choć Bietka sama se farbę strzela

zmykam do szydełka i na film:)

słodkich snów:)

reklama
Za to, ze sie tak boisz tego farbowania, choc ciotka anisiaj tlumaczy, ze to latwizna ;) ile masz tych testow? Minelo 10 dni od owulki i seksiku wtedy?

Bietka, Marta dobranoc!

reklama
Dobry wieczór dziewczynki!!!
Jestem z wami cały czas,zaglądam,podczytuję.Ale moje najstarsze dziecię zażyczyło sobie szydełkowego kołnierzyka z kordonka ze srebrną nicią.Więc od wczoraj cały czas prawie dziergam i już 5 razy prułam,dopiero teraz zaczyna coś wychodzić.Wrr nie cierpię kordonków,za cienkie!!!

Ale co ja widzę,zaglądam teraz a tu prawie same dupeczki wołowe,hihi.
Kinguś trzymaj się !!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bietka liczy się sernik,liczy zwłaszcza przy teściowej!!!
Justi zdrówka dla was!!!
Aguś wybacz że wczoraj ci nie odpisałam,ja jeszcze nie wiem kiedy będą wyniki egzaminów Kamilki.
Bobuś naleweczki pyszne,mnie bardziej podeszła porzeczkowa!!!

Do góry