reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witajcie,
nie było mnie w niedzielę i wczoraj ale to była koszmarna niedziela... Wiktor dostał gorączki, nagle... miał 38,9, dałam mu nurofen, poszedł spać i przespał pół dnia, gdy się obudził miał 40,8, znów dałam mu nurofen w dawce normalnie dla jego wieku i tym razem przez godzinę ta gorączka nie spadła mimo że robiłam mu zimne okłady cały czas... skonczyło się wezwaniem pogotowia i zabrali nas do szpitala i lekarze w szpitalu nie mogłi stwierdzić co Mu jest... Przyjechał M i zabrał nas do domu i całą noc miałam czuwania czy Mu się nie pogorszy... Od wczoraj już jest lepiej, ma od wczoraj biegunkę i dziś już w końcu jest bez gorączki także mam nadzieję że już zdrowieje i to chyba jakaś jelitówka... ale strachu się najadłam, jeszcze ostatnio ta dziewczynka zmarła bo jej nie udzielili na czas pomocy... :(

O tym że dwulatki mają iść do przedszkoli mówił mi M dziś rano, też byłam w szoku!
Amelka ma ćwiczenie z logopedii w przedszkolu, chodzi i mówi "SZUMILAS" :) jak ta minister :p

evel, kurcze w szpitalu nie wiedzieli co mu jest???:szok::szok:

bobo, jak dla mnie pomysł idiotyczny. dla starszych dzieci nie ma miejsca, a dwulatki jeszcze robią w pieluchy, wyobrażasz sobie, że wracasz do pracy i masz takiego przewijać??? te dzieci są takie maleńkie...ta baba jest chora

Aga wściekła jestem że zęby mam zrobione a bolą. Widocznie źle zostały zrobione:angry::wściekła/y:

Niedługo prosto z porodówki będa kazali dzieciom lecieć do przedszkola i to na własnych nogach.
Ulga na dziecko też ostatni rok:angry::szok: No jaka jestem na nich wściekła to szok.:wściekła/y:

Evel
​zdrówka

no niestety anisiaj ani Ci z karetki nie wiedzieli i doradzili że nas zawiozą do szpitala a w szpitalu dwóch pediatrów go badało i mówili że nie wiadomo co to i jeden powiedział że zostaje w szpitalu a drugi że mamy do domu jechać i jak się pogorszy to mamy wrócić więc całą noc czuwałam przy nim tak się bałam ;/

reklama
dokładnie, miejsc nie ma już teraz w przedszkolach a co dopiero będzie jak dojdą tam dwulatki! szok! Poza tym są takie dwulatki które w tym wieku dopiero zaczynają mówić...

Do góry