reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
bobo nic mi nie nastawiali nigdy więc nie wiem...

w 2 tygodnie - 0,7 kg - szału nie ma ale spadek jest... weszłam na wagę z ciekawości bo bobo wczoraj pytała ;-)

Hej

Anisiaj tak nagle...Może alergia?

Marta nurofen jest niedobry.Kacper tez go nie chce pić.

Justi zdrówk​a dla Kuby

Aaa mnie dzisiaj znów ten ząb boli.Nie wiem który czy 6 czy 7 czy 8:angry:

Gosiu, w sumie to nie nagle. Caly tydzien mialam lekki katar, ale pilam *spam*. Ta kolezanka, u ktorej spalam dwa ostatnie dni chorowala. Od weekendu m chory, a teraz padlo na mnie.

reklama
Do góry