reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzien dobry,

Zasililam w nocy grono chorowitkow. Boli mnie doslownie wszystko, do tego katar i okropny bol gardla. Cudownie...

Smerfie, witaj kochana :*

Aga, gdzie Dominik pojechal?

Justi, to widze, ze Kuba bedzie podnosil statystyki sprzedazy lekow?;)

Marta, ale Ci rosnie ten chlopak. Juz spacerowka!

Anisiaj nie daj się chorobie:) Trzymaj się :)

Martuś pojechali do Tychów do teatru na jakieś przedstawienie:) szczegółów dowiem się jak wróci:) Oli jedzie jutro do Katowic do akademii muzycznej

A w przyszłym roku jadą na zieloną szkołę nad morze na dwa tygodnie:) Pierwszy raz sam tak daleko i długo, ale to dopiero za rok. Też byłam na takiej zielonej szkole fajnie było:)

Bobo faktycznie dużo mniejsza a myślałam że to 80 tka a ma 75 :dry:
Anisiaj pod kołderke wskakuj :tak:
Aga fajnie Oliwia mojej siostry była na zielonej szkole rok temu miała 8 lat bardzo była zadowolona

Marta, czasu nie zatrzymasz, po prostu Oliś rośnie!!!:) I chyba każda ma na swój sposób depresję że malutkie dziecko już nie jest takie malutkie.
Anisiaj, biedulko, wygrzej się!!!!!!!
Aga, Kubusie lekomany:)

reklama
co do Kubusiów lekomanów, mój m tego nie potwierdza :-D:-D:-D
marta noc OK, zęby "dały nam spokój" na razie :))) nie widzę tych górnych dwójek, ale ja nie umiem mu tam patrzeć ;-)
oj rośnie Oli :)
aga super, da sobie chłopak radę... no ale rozumiem.... synek mamusi :)
anisiaj zdróweczka :* wysłać *spam* ???? i miód do herbatki ??? :) ;-)
5958734-herbata-z-cytryna--i-miodu-jak-medycyna-naturalna.jpg

witaj smerfetka :*
bobo życzę aby z ręką było wszystko OKI

Do góry