reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Aniś, tak jak pisałam, u nas po nabiale zjedzonym przeze mnie było podobnie. Twój stres na laktację dobrze nie wpływa:no:
Edysiek, usnął nieumyty, nieprzebrany, taki zmęczony był.
Gosiu, witaj;-)

reklama
bobuś, mamy być na pepti dopóki nie miną jej inne problemy, czyli niedokrwistość, katar itp, więc to pewnie potrwa.

gosiu, a widzisz, a ja głupia wyłam :) rozumiem, że mimo iż cycki miękkie, jak Zosia ssie to coś jej leci?

edysiek, mam nadzieję, że to ten wróg i już się skończą te Zosi męki, bo tyle na nią już spadło, że nie wiem.

taaakkk. "nie denerwuj się bo stracisz pokarm" - jak mam się nie denerwować, choćby takimi tekstami?;) wczoraj mi tak wyskoczyła ta głupia pediatra podczas zastrzyku (ta co twierdziła, że dziecko ma katar, bo latam po szpitalach).Dobrze, że znalazłam dzisiaj tą babeczkę, mam kogoś awaryjnie, była u nas w ciągu 30 minut.

Za tydzień wesele brata, a ja nadal nie mam się w co ubrać. Korci mnie ta kiecka, ale boję się przez net, bo nie ma dokłądnych wymiarów. no i boję się, że wzory będą pogrubiać ;)

MANGO - ODZIEZ - Długa sukienka z nadrukiem paisley

anisiaj ja życzę Ci spokoju... i poczucia, że masz bliskich (m i rodziców na których możesz liczyć) i NAS OF COURSE! :-) to wszystko minie.... naprawdę ... katarek się skończy, zacznie lepiej jeść, wszystko będzie OK.
sukienka piękna :)

edysiek no taki etap... mama i mama i mama i wiszenie na nodze ;-) mówisz że mija ??? :sorry2::-p

tata powiedział z okazji dnia matki czyli miał 11 mcy -
mama nie dawno ... a inne typu daj, am, baba,lala- coś około 11 mc

dziękuję dziewczynki za wsparcie :***

myślicie, że kiecka nadaje się na wesele? i tak nas na nim prawie nie będzie, bo muzyka nie będzie w natężeniu dobranym do Zosi ;)

bietka, ja pamiętam, że kiedyś pisałaś, że on tak już miał, ok 8mca prawda? może teraz ma kolejny skok?

reklama
Do góry