reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anisiaj, jeśli macie być krótko, to jeśli podoba ci się ta sukienka to się nie zastanawiaj, bo jest naprawdę fajna. Ty jesteś wysoka, to będzie Ci pasować. Natomiast zazwyczaj jest 10dni na zwrot w razie gdyby Ci nie odpowiadała. A tu chyba 30dni. Widzę że mango jest w centrach handlowych w warszawie, może uda ci się wypaść i szybko przymierzyć?

Justi, pewnie by się udało, tylko nie mogę sprawdzić gdzie jest, a ja do najbliższej galerii mam godzinę drogi autobusem, z m 30 minut plus 3 h jego marudzenia ;) poza tym nie wiem jak Wy, ale nie znoszę ubrań na wyprzedażach w sklepach, bo są pomarszczony, porzucane na podłogę, wyglądają jakby je sępy dopadły

gosiu
, ale bajeczne kolory mają te spódnice! nie kuś mnie ;)

dzięki edysiek za pocieszenie ;) :-D

tak anisiaj to musi być skok rozw. - przeczytałam że 13 mc to powrót lęku separ. z 8 mca - na chwilę kończy się "romans ze światem" i wraca mama :)
dziękuję :*

dla mnie mango i ta długa - rulez! najlepsza :)

gosia
spódnica piękna !!!!!!!!!!!!! już na nią poluję
proszę o zdjęcie na g jak na Tobie leży i napisz mi jaki powinnam kupić rozmiar na g ;)

Ostatnia edycja:
Anisiaj, jeśli macie być krótko, to jeśli podoba ci się ta sukienka to się nie zastanawiaj, bo jest naprawdę fajna. Ty jesteś wysoka, to będzie Ci pasować. Natomiast zazwyczaj jest 10dni na zwrot w razie gdyby Ci nie odpowiadała. A tu chyba 30dni. Widzę że mango jest w centrach handlowych w warszawie, może uda ci się wypaść i szybko przymierzyć?

Coś mi 2 razy posta dodalło

no dobra, jutro będę się mierzyć swoje cielsko. czy m czy jednak bez złudzeń l. aaa i najważniejsze, jak dobrze pójdzie, to jutro idę do kosmetyczki a w sobotę do fryzjera. odgruzuję się ;)

reklama
Do góry