reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam się i ja dziewczynki!!!

Aniś witaj w klubie,moje dzieciaki też nie tolerowały mleka krowiego bardzo długo i jechaliśmy na mlekozastępczym Bebilonie.Oby już nic Zosieńce nie było,już dość złych przygód dla tej małej kruszynki!!!
Justi,Małgosiu,Aguś zdrówka dla waszych małych gentelmenów!!!
Edyta oj kusisz tymi wypiekami,ja na razie mam lenia,a rodzinka jak na złość domaga się ciacha.
Bobo awatarek zmieniony,ładny,ładny!!!Ale gdzie ty się podziewasz,czyżbyś gdzieś z gumisiami zabalowała!!!
Bietka hihi Igorek to prawdziwy facecik,już w tym wieku potrafi pokazać.To dobrze,że jest zdrowiutki!!!
Kinguś nie ma mnie na g,ale domyślam się,że masz pozytywne wieści.Ja nadal trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Z sanatorium Karolka nie załatwiłam nic!!!Mimo opini z poradni psychologiczno-pedagogicznej,wskazań lekarza rodzinnego i moich info,że dziecko źle znosi rozłąkę i klimat górski,oni z uporem maniaka(oni czyt.LUBUSKI NFZ) olewają wszystko,a mnie traktują jak debila i człowieka drugiej kategorii.

Na pocieszenie powiem Wam,że Franuś już od kilku dni jest bez pampersów,a od wczoraj regularnie woła i ani razu nie zasiusiał sobie majteczek i z nocy wstał suchutki.

jestem :)
bylismy dzis na zakupach pozniej na spacerku pozniej u tesciow i wrocilismy to ogarnalam chate julke do kapania i zasnela podczas picia mleka taka detka byla hihi. a ja walsnie wcinam zapiekanke :)))

edyta ja jestem z zawodu nauczycielka :) moge uczyc w przedszkolu i szkole podstawowej 1-3. moge tez pracowac na swietlicy szkolnej, w zlobku itp. ale moj zawod to nauczyciel wychowania przedszkolnego i wczesnoszkolnego :)
6 mamo i co teraz z Karolkiem? sam pojedzie? na jakie studia zdaje Michal?
agus super ten telefon :)

Ostatnia edycja:
jestem

Krysiu brawo dla Frania :) ile trwało odpieluchowywanie ?

bobo oj ciężkie dzień , odpoczywajcie teraz

aga życzę upojnej nocy :*

anisiaj :* czekam na info :*

my byliśmy w parku we 4 :) na kocyku mini piknik :)))) Igi padł ...

Ja też jestem. Byliśmy w piaskownicy. Teraz szybko chate ogarniam.
Kuba osłuchowo ok, jedno ucho czerwone (musiałam poprosić uprzejmie panią dr o zobaczenie ucha. Sprawdziła tylko jedno...). Dostał inny lek. Będziemy działać.
6-kowa, brawo dla Frania
Smefetko, zleci:) a za ten czas będzie już co oglądać:)))))Ja po pierwszym usg w 5tyg i 1d byłam jedynie zmartwiona bo pęcherzyk był malutki, i lekarz mnie trochę nastraszył.
Bietka, fajne są takie plotkowe-spotkania:)
Bobo, kolejna która gada o jedzeniu:)

reklama
Do góry