reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Aniś, tak jak pisałam, u nas po nabiale zjedzonym przeze mnie było podobnie. Twój stres na laktację dobrze nie wpływa:no:
Edysiek, usnął nieumyty, nieprzebrany, taki zmęczony był.
Gosiu, witaj;-)

reklama
bobuś, mamy być na pepti dopóki nie miną jej inne problemy, czyli niedokrwistość, katar itp, więc to pewnie potrwa.

gosiu, a widzisz, a ja głupia wyłam :) rozumiem, że mimo iż cycki miękkie, jak Zosia ssie to coś jej leci?

edysiek, mam nadzieję, że to ten wróg i już się skończą te Zosi męki, bo tyle na nią już spadło, że nie wiem.

taaakkk. "nie denerwuj się bo stracisz pokarm" - jak mam się nie denerwować, choćby takimi tekstami?;) wczoraj mi tak wyskoczyła ta głupia pediatra podczas zastrzyku (ta co twierdziła, że dziecko ma katar, bo latam po szpitalach).Dobrze, że znalazłam dzisiaj tą babeczkę, mam kogoś awaryjnie, była u nas w ciągu 30 minut.

Za tydzień wesele brata, a ja nadal nie mam się w co ubrać. Korci mnie ta kiecka, ale boję się przez net, bo nie ma dokłądnych wymiarów. no i boję się, że wzory będą pogrubiać ;)

MANGO - ODZIEZ - Długa sukienka z nadrukiem paisley

anisiaj ja życzę Ci spokoju... i poczucia, że masz bliskich (m i rodziców na których możesz liczyć) i NAS OF COURSE! :-) to wszystko minie.... naprawdę ... katarek się skończy, zacznie lepiej jeść, wszystko będzie OK.
sukienka piękna :)

edysiek no taki etap... mama i mama i mama i wiszenie na nodze ;-) mówisz że mija ??? :sorry2::-p

tata powiedział z okazji dnia matki czyli miał 11 mcy -
mama nie dawno ... a inne typu daj, am, baba,lala- coś około 11 mc

dziękuję dziewczynki za wsparcie :***

myślicie, że kiecka nadaje się na wesele? i tak nas na nim prawie nie będzie, bo muzyka nie będzie w natężeniu dobranym do Zosi ;)

bietka, ja pamiętam, że kiedyś pisałaś, że on tak już miał, ok 8mca prawda? może teraz ma kolejny skok?

reklama
Do góry