reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzień dobry

miłego dnia wszystkim

raczej mało mnie będzie chyba że Igi będzie miał lepszy humor, jest marudny od rana :/
nie poszedł na drzemkę przed południową ... może po obiedzie pójdzie spać, byłam u pediatry wszystko OK, więc nie wiem o co kaman... chyba ma zły dzień....

Ostatnia edycja:
Wygoniłam lenia - wzięłam się do roboty :-D
Zrobiłam nawet roladę biszkoptową z masą truskawkową, bo mój mężulek ma dzisiaj urodzinki. Ja jednak nie jem, tylko spróbowałma czy zjadliwa ;-) Zrobiłam sobie koktajl jagodowy :tak:

Zaraz do pracy trzeba się zbierać :dry:

Edysiek, ty mi tu o ciastach nie pisz!:)
ja mam na obiad cyccek kuraka ze szpinakiem
Bietka, napisałam ci smsa, na nr z g:)

te o obiedzie a ja dopiero 2 kawę zrobiłam;-), ale dziecko zjadło obiad i poszło spać... ciekawe na jak długo ...
idę poodkurzać i ogarnąć bałagan :/

Igorek moze zmeczony jest ta pogoda ?

Edysiek daj przepis na rolade :) moze kiedys upieke

Justi jak Kubus ?

Bobo a Ty zaginelas ze Cie nie ma heh

smerfie - nie ma przesadnego upału, może ze 28 st - wiaterek, chmurki, słońce zachodzi ... po lekarzu szalał na placu zabaw... tu chyba chodzi o to że mam robić z nim wszystko , a jak idę np. zmyć naczynia lub zrobić kawę to płacz... w domu mam chłodno - w porównaniu z tym co było kiedyś... apetyt ma. Obstawiam jednak te zęby - teraz płacz po 30 min snu - dałam mu paracetamol - bo nie mam siły patrzeć jak płacze... najśmieszniejsze jest to że rano u lekarza gardło czyste, uszy czyste, osłuchowo ok, kataru nie ma, brzuszek w porządku - przebadany a jednak coś nie tak... obstawiam jakiś bunt-skok rozwojowy i zęby- brak mamy to tragedia :/

co jest lepsze dla rocznego dziecka - paracetamol czy ibuprom ?

ehhhh zmęczona już jestem idę zmyć podłogi...

reklama
Do góry