reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzień dobry

miłego dnia wszystkim

raczej mało mnie będzie chyba że Igi będzie miał lepszy humor, jest marudny od rana :/
nie poszedł na drzemkę przed południową ... może po obiedzie pójdzie spać, byłam u pediatry wszystko OK, więc nie wiem o co kaman... chyba ma zły dzień....

Ostatnia edycja:
Wygoniłam lenia - wzięłam się do roboty :-D
Zrobiłam nawet roladę biszkoptową z masą truskawkową, bo mój mężulek ma dzisiaj urodzinki. Ja jednak nie jem, tylko spróbowałma czy zjadliwa ;-) Zrobiłam sobie koktajl jagodowy :tak:

Zaraz do pracy trzeba się zbierać :dry:

Edysiek, ty mi tu o ciastach nie pisz!:)
ja mam na obiad cyccek kuraka ze szpinakiem
Bietka, napisałam ci smsa, na nr z g:)

te o obiedzie a ja dopiero 2 kawę zrobiłam;-), ale dziecko zjadło obiad i poszło spać... ciekawe na jak długo ...
idę poodkurzać i ogarnąć bałagan :/

Igorek moze zmeczony jest ta pogoda ?

Edysiek daj przepis na rolade :) moze kiedys upieke

Justi jak Kubus ?

Bobo a Ty zaginelas ze Cie nie ma heh

smerfie - nie ma przesadnego upału, może ze 28 st - wiaterek, chmurki, słońce zachodzi ... po lekarzu szalał na placu zabaw... tu chyba chodzi o to że mam robić z nim wszystko , a jak idę np. zmyć naczynia lub zrobić kawę to płacz... w domu mam chłodno - w porównaniu z tym co było kiedyś... apetyt ma. Obstawiam jednak te zęby - teraz płacz po 30 min snu - dałam mu paracetamol - bo nie mam siły patrzeć jak płacze... najśmieszniejsze jest to że rano u lekarza gardło czyste, uszy czyste, osłuchowo ok, kataru nie ma, brzuszek w porządku - przebadany a jednak coś nie tak... obstawiam jakiś bunt-skok rozwojowy i zęby- brak mamy to tragedia :/

co jest lepsze dla rocznego dziecka - paracetamol czy ibuprom ?

ehhhh zmęczona już jestem idę zmyć podłogi...

reklama
Do góry