reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Witam z pracy :)

Nie chce mi sie dzis pracowac , nie moge sie skupic aby do piatku i weekend :)

Aga milego weekendu z m ;) na dlugo przyjezdza ?

Milego dnia dziewczynki :*

reklama
justi fajna ta piosenka
0dance3.gif

smerfetko oby czas w pracy szybko zlecial :)
aga milego dnia z m :) jeszcze bedzie jechal czy juz zostaje ?

Smerfi m przyjedzie dziś w nocy:) ale i tak cały czas o tobie myślę:))

Bobo m jedzie w poniedziałek z powrotem, najprawdopodobniej będzie tam do końca lipca:)

teraz w sobotę robimy dzieciom urodziny:)

ja dziś jadę na 12 do fryzjera z moim psem

Bobo tak 16 lipca ale robimy im razem bo w styczniu nie robiliśmy urodzin Oliwiii:) Dominik 16 będzie miał 9 lat a Oli 6,5 dokładnie tego samego dnia:)

Aga fajnie, że nacieszysz się mężem :tak:
Smerfetko my kobiety pracujące żyjemy od wekendu do wekendu ;-)
Ja z moim mężem tylko w weekendy się widuję, więc tym bardziej na niego czekam.

Jakiegoś lenia mam dzisiaj :baffled:
Na razie nałożyłam sobie maseczkę na twarz.

Bobo a jaki masz zawód?
Ja nie wyobrażam sobie siedzenia w domu. Choć rozumiem, że teraz z pracą ciężko. Sama nie pracuję w swoim zawodzie. I chyba już nie będę :baffled:

reklama
U nas nie ma światła, i co chcę zrobić to łape się na tym że nie ma do czego podłaczyć:dry:Ale są też tego plusy...prasowanie:)

Do góry